Ciate Chalkboard Neglelak

Ciatechalkboardmanicure
Fik endelig Ciaté’s nye Chalkboard Manicure sæt ind af døren i dag og måtte jo fluks prøve! 😀 Det er sådan set meget enkelt at komme igang med, så her får i en lille how-to og do’s & dont’s 🙂

 • Påfør to lag af Chalkboard paint, lakken i den sorte flaske. Du skal ikke putte basecoat på først, da den vil gøre lagene af Chalkboard lakken virkelig ujævnt og vil ikke dække på hele neglen. Tro mig, jeg taler af erfaring 😉
 • Når lakken er tør, så kan du ellers bare gå igang med at lege med de medfølgende tuscher. De skal alle rystes godt og man skal bruge lidt tid på at trykken selve tuschen tippen ned i en hård overflade før det kommer ud i spidsen, men det er jo kun den første gang de skal bruges.
 • Er du utilfreds med hvad du har tegnet så kan du tørre det af igen med en vatrondel, klud eller lign. som har noget vand på. Her oplevede jeg dog at den gule slet ikke ville af igen og den blå også var lidt genstridig, så endte med at lave et nyt lag af den sorte på alle neglene. Fremfor at starte forfra med to nye lag. Efterfølgende så er den gule og blå dog til at tørre af. Så det har nok bare været det første der var i pennen.
 • Når du endelig er blevet tilfreds med dit design, så skal du påføre et lag af den medfølgende topcoat Mattnifficent som vil forsegle designet og gøre så du kan vaske hænder uden at tuschen går af 🙂 Jeg var ude og vaske mine hænder 2 min. efter at jeg havde forseglet og der skete ingenting med neglene, så det er virkelig hurtigtørrende manicure 🙂

Nu er det design jeg har valgt enormt enkelt, men jeg er virkelig ik kreativ, så da jeg egentlig bare lige hurtigt skulle teste, blev det til lidt streger. Det er nok også meget godt lige at få lidt føling med pennen inden man kaster sig ud i de vilde designs 😛 Det har jeg i hvert fald brug for 😉 I brugsanvisningen der medfølger er der et lille Chalkboard Manicure Doodle Gallery med lidt inspiration til hvad man kan lave. Meget af det gætter jeg dog på er lavet på computer og derfor så er det helt urealistisk at man kan lave det design, fordi at stregerne ganske enkelt ikke kan blive så tynde som det kræves. Eller… det kan jeg i hvert fald ikke finde ud af at lave dem 😛 Sættene skulle være i butikkerne i slutningen af Maj, men det kan jo være de er at finde før 🙂 Hvert sæt, som altså består af en sort lak, mat top coat og 4 tuscher, koster 225 kr. vejl. udsalgspris. De ville kunne købes hos din lokale Ciaté forhandler ellers kan du få oplyst nærmeste forhandler på tlf.: 38100111. Skal i ud og have fingrene i tavle neglelakken og lege med kridtfarver? Jeg synes det er et genialt koncept! Jeg skal bare lige have udtænkt lidt mere spændende designs 😛

Ciatechalkboardnails
Ciatechalkboardnegle
anmeldelse

15 comments

 1. Uuuh, jeg elsker det! Glæder mig sådan til at få tid til at prøve mit eget sæt 😀 Og fedt med nogle heads up til, hvordan man skal og ikke skal gøre ;D

  1. Det gjorde jeg og det vil jeg vende tilbage med ligeså snart jeg har prøvet det 😛 Det er vidst lidt mere tidskrævende end det her! 😀

 2. Det er du da rigtig god til!! Jeg har set så mange dårlige eksempler, men du har gjort det godt 🙂

 3. Det ser nemmere ud med de tuscher end almindeligt nail art… Men farverne kunne måske godt være lidt mere diskrete.

 4. De ser meget spændende ud!! 🙂 mon ikke at der kommer sådan en omgang kridt i min samling også 😉

 5. Hvor spændende – jeg undrer mig: er det sværere at fjerne tavle-lak fra neglene end almindelig lak? Lad høre når du finder ud af det! 🙂

  1. Det er det ikke, det gik ligeså nemt som med helt almindelig lak 🙂 Skulle heller ikke kunne se hvorfor det skulle være mere besværligt, det er blot en mat lak, med lidt streger på som får en mat lak ovenpå 😀

 6. Jeg synes det er helt vildt genialt, og drønede i Magasin i forgårs, men de havde selvfølgelig ikke fået dem endnu. Skuffelse! Må afsted igen senere. Er bare lidt nervøs for om neglene blir misfarvede af den sorte når man ikke bruger underlak. Rigtig go’ weekend. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.