Essie Neon kollektion 2013 – swatches

Essie neon collection

Så er der en ny kollektion fra Essie på trapperne, nemlig en masse lækre sommer farver, som er neon hele banden. Der står godt nok bagpå kassen at man først skal lægge et lag med hvid lak, men i kender jo mig, det plejer jeg ikke at vise. Jeg viser lakken, præcis som den er og hvor godt den dækker 😉

Vi starter ud med DJ play that song som er en frisk lilla farve der dækker rimelig godt ved to lag. Som de fleste neons så starter de ud med at være ret matte når de kommer på med et lag, men jo flere lag der kommer på, jo mere skinnende bliver den. Men der er ingen tvivl om at den er rigtig flot og en klar favorit!Essie DJ play that song

Så har vi en kanon flot neon pink, den hedder Bottle Service, den dækker også fint ved to lag. Jeg tror ikke rigtigt at hverken den her eller den forrige ville have særlig meget gavn af den hvide under, da de dækker så fint som de gør. Den her er også en klar favorit 🙂

Essie Bottle service

Så har vi Boom Boom Room, fornemmer i et tema i navnene? 😛 Det var den første jeg åbnede da jeg skulle prøve disse og der var et afhopper hår i penslen, så den måtte jeg lige fjerne med en pincet.. Nå ja og så kunne jeg slet ikke få det til at fungere på mine negle, så jeg gemte den om bag i køen og den blev så prøvet som nr. 3 😛 Den har ikke samme formel som de to første, da den er mere en creme lak fremfor neon, men den popper stadig meget, så den kan lige snige sig ind i kategorien. I øvrigt en dejlig girly lyserød farve, som altså også sniger sig højt op på favorit listen 😉
Essie Boom boom room

Shake Your $$ Maker er en fin græs grøn farve. Men den har sammen neon konsistens, som de to første og er dermed meget gennemsigtig, faktisk mere. Den har fået 4 lag på lillefingeren og jeg kan stadig ane, to hvide streger jeg har i min negl igennem. Jeg tror faktisk godt det kan betale sig at smide en hvid under den her for at få den til at poppe lidt mere. Meget pæn lak, men ikke en af favoritterne 🙂Essie Shake Your $$ maker

Den næste er Bouncer, it’s me! En mørkeblå neon. Tror det er første gang jeg har haft fingrene i den her farve, i hvert fald i neon regi. Ikke desto mindre synes jeg den er kanon flot. Den dækker ved to-tre lag. Den er ikke så neon igen, men tror også det er svært at lave mørke neon farver der popper, så meget som de lyse. Den har også neon lak formlen, men tvivler også her på at en hvid under ændrer den særlig meget.
Essie Bouncer its me

Vi slutter af med en fræk orange farve der hedder Saturday Disco Fever. Billedet yder den virkelig ikke retfærdighed, fordi da jeg tog billeder af den så lyste den nærmest op i min hånd! Så det er en af dem i bør prøve på i en butik for at kunne bedømme den. Men den er virkelig true neon 😉 Selvom den er orange, er den også en af favoritterne.

Essie Saturday Disco Fever

Bottom line: Fed kollektion, dog tror jeg nogen vil bliver skuffede over den manglende neon effekt på nogen af lakkerne. Men synes stadig der er mange flotte farver imellem og dermed skal man da ikke snyde sig selv for dem 😉 Hvornår vil Essie’s neon kollektion så være i butikkerne, tænker i så nok? Det vil de så være fra uge 26, som er den sidste uge i juni 🙂 Prisen vil som altid være 99,95 kr. i Matas.
anmeldelse

16 comments

  1. Den manglende neon effekt ville man måske undgå hvis der kom hvid under, eller? Kunne have været fedt at se dem med og uden hvid base for st se hvilken forskel det egentlig gør 🙂
    Jeg overvejer om jeg måske skal prøve at købe lidt Essie igen, men der er ikke lige nogen farver i denne kollektion jeg hsr brug for 🙂

    1. Jeg tror nu ikke det vil hjælpe specielt meget, har set det på andre blogge og synes ikke rigtig der var nogen forskel 🙁

  2. Af neon at være er de absolut ikke særligt neon, rimeligt skuffende. Men tak for som altid skønne billeder og fin info. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.