Gradient med Essie farver

Jeg har tænkt på den her kombination siden jeg fik farverne i lørdags, og nu fik jeg chancen for at lave den! Jeg opdagede at Club Matas har gang i en neglekonkurrence, hvor man skal flashe sine forårsnegle, så tænkte det var jo oplagt 😉 Måske er de lidt mere sommerlige, fremfor forår, men er vi ikke enige om at foråret er skippet og vi er sprunget direkte til sommer? Der er lidt fejl hist og her, da min cleanup ikke ville som jeg ville… Men er i det hele meget tilfreds, gradients er jeg ikke verdensmester til 🙂 Mit bidrag til konkurrencen er det nederst, da man skulle have sit Club Matas kort i hånden 😛 Skal i selv deltage i konkurrencen? Jeg lover at jeg deler præmien med jer hvis jeg vinder! 🙂 Ikke at jeg gør mig nogen forhåbninger om det dog.. men derfor må i da gerne stemme på mit billede hvis i har lyst 😀 I kan se mit og andres bidrag på Club Matas’s facebook side. De tre farver der er brugt er i øvrigt DJ Play that song, Bottle Service og Boom Boom Room, de kan alle ses på det foregående indlæg ellers kan i klikke her og komme direkte til det 😛 Goooood mandag <3 møs!

Essie gradient

rijahclubmataskon

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.