Depend Gellack – How-to lak på tæerne

Så fik jeg endelig lidt lak på tæerne, for første gang i nok… halvandet år. Sidste år opgav jeg det pga. jeg var gravid og efterfølgende pga. jeg nok ikke lige fandt det som det mest nødvendige i verden at have lak på tæerne. Så nu skulle det være. Jeg var ovre i Matas for at lede efter 034, en halv neon pink, men min lokale Matas’ udvalg af Gellacker er for at sige det mildt virkelig ringe. Tror faktisk kun der var 3 forskellige farver at vælge imellem. Nå men det blev så til 087 i stedet. En fin lyserød farve 🙂 Jeg har lavet en lille video hvor jeg viser hvor nemt det er at tage på neglene, så jeg vil da kun opfordre til at springe ud i det. Jeg ved for mit vedkommende at det her lak sidder på indtil jeg fjerner det igen og ikke kun de 2-3 uger som Depend lover det holder. Alle de andre år når jeg har taget lak på tæerne, så bliver det der, indtil jeg selv fjerner det og det er stort set lige meget hvilket mærke det er 😀 Så håber i kan bruge den her lille hurtige how-to 😀 Min guide til neglene kan i se på dette link Guide til Depend Gellack, det er dog ikke i film format, men ganske enkelt punktform 😛 Jeg har speedet videoen op, så den kun varer 3 min. fremfor 10 😛 Startkittet var en gave i forbindelse med event, farven har jeg selv købt 🙂 Der burde i øvrigt kommet noget musik på videoen, på et eller andet tidspunkt når YouTube er færdig med at fikse 😉


IMG_8037

Jeg ved godt der er lidt der er udenfor, men det er jo hvad der sker 😛 Er egentlig ok tilfreds med resultatet.. Håber bare jeg får fat i den neon pink snart i stedet, det tror jeg vil se så fedt ud 😀 Beklager i øvrigt tæerne, men nu er det jo en how to til tæerne, så der var ikke så meget at gøre! Jeg ved godt det ikke er alle der lige vilde med at se på andres tæer 😛 Ved godt jeg skrev jeg holdt weekend… men nu fik jeg jo lige muligheden for at lakere negle, så var det jo oplagt 😛 Skal nok vende stærkt tilbage med en video hvor jeg anmelder et produkt, de fleste af jer lød i hvert fald til at det var noget i kunne bruge 🙂 Jeg tror at den første video skal handle om solcreme? 😉

7 comments

 1. Hej rijah! Jeg tænkte på hvad det er for en hærde dims du bruger i din video? er det sådan til alm neglelak, så det tørre hurtigere eller? For det er da skide smart, og helt sikkert noget jeg vil have fingrene i så! 🙂 Fortæl!

  1. Det er en som er beregnet til gellack, den følger med startkittet til Depend gellack og derfor kan du ikke bruge den til almindelig lak desværre 🙂

 2. Jeg synes det er rigtig fint! Før jeg smider skoene skal jeg nok forbi min fod-fiske-dame og ha’ spist lidt hård hud 😉
  P.S. Nogen fif mod suuuure tæer?
  Knus og tak for fin guide 🙂

  1. Uha det er ikke rigtig lige et område jeg er så godt kendt i 🙁 Tror hellere fod-fiske damen må ligge inde med gode råd til det 😛 Hellere spørge en prof end en der ikke ved noget om det 😀

   1. Så fik jeg også en gang Gellack på tæerne 🙂 En lidt anonym, men meget fin lyserød 003 (fra den gamle kollektion).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.