Maybelline Nail Stickers – Fierce Snake

Maybelline Color Show Nail stickers Fierce Snake

Hvis i følger med på facebook eller instagram så i måske at jeg forleden dag kom hjem med nogen nailstickers og en dip in neglelak fjerner fra Maybelline. Nailstickers har jeg nu prøvet af og er klar til at vise jer 🙂 Det sæt jeg købte hedder Fierce Snake, men når jeg har kigget lidt rundt på nettet så går den også under navnet Fierce N Fuchsia, hvorfor det også har det navn ved jeg ikke. Neglelakfjerneren har jeg i øvrigt også prøvet, men den får et indlæg for sig selv 🙂 Selve påføringen er samme fremgangsmåde som med alle de andre neglestickers som der findes derude. Man finder den størrelse der passer bedst til neglen, lægger den forsigtigt på, fra neglebåndet og opad, og trykker let over hele neglen. Bukker det sidste stykke ned over den naturlige neglekant og filer det overskydende stykke af. Jeg afslutter med en topcoat, men det er ganske frivilligt og ikke noget man behøver.

Maybelline Fierce Snake

Maybelline Fierce Snake Nail stickers

De er sådan set rigtig fine, MEN, endnu engang så dækker de bare ikke min negle helt 🙁 Som i kan se på billedet herunder, så gaber de i den ene side. Det er egentlig ikke noget man lægger mærke til medmindre man kigger godt efter, men synes virkelig det er ærgerligt de ikke dækker hele neglen. Jeg oplevede det både med Essies Sleek stick og Loreals stickers og jeg går ikke ud fra at det er mine negle der er deforme og dermed noget galt med. Så synes nu det er meget mystisk de ikke kan dække bedre 🙁 En anden ting er at når man bukker stickeren ned over neglen og filer det overskydende af, så synes jeg altid der er en synlig kant. Gad vide om jeg gør noget forkert?

Maybelline Fierce Snake Nail stickers1

Men udover de to “små” skavanker, så synes jeg faktisk de er rigtig gode, designet er fedt, de var nemme at sætte på og så buler de faktisk mindre end de andre af slagsen jeg har haft prøvet. Det største plus og det er nok også det bedste, de her basser koster kun 59,95 kr. Hvor at de andre på markedet løber op i en del flere kroner. Så jeg vil nok foretrække dem her fremfor nogen af de andre mærker, grundet det. Dog er der kun omkring 5-6 designs ude, så det kan jo hurtigt bliver ensformigt. Hvad siger i? Er det med kanterne, både at de gaber og ikke passer, noget i har oplevet? Jeg fandt mine i Føtex, i en stander for sig selv, med Color Show lakkerne 🙂 Der følger i øvrigt den fil jeg holder på billedet og en lille neglebåndskubber/renser med, perfekt til tasken bagefter 🙂

8 comments

  1. Jeg prøvede dem, jeg vandt hos dig for noget tid siden, og jeg havde præcis samme problem. Jeg kunne ikke finde nogle, der kunne dække min negl ordentligt, og samtidig fik jeg også den lille kant på toppen af neglen. Ret irriterende når det nu ellers er rigtig smart 🙂

  2. De er flotte 😉
    Det med kanten foran kan undgås, hvis man filer lidt mere under neglen end lige på – det prøvede jeg og det gik fint… (giver det mening).
    jeg har kun prøvet Essies (som jeg også vandt her ;)), men de passede rigtig fint på mine negle.

    1. Ja må lige prøve næste gang og se om det ikke kan lade sig gøre, det er nemlig det der er blevet foreslået af flere 🙂

    1. Ja det troede jeg også de første to gange jeg har brugt det, men der er ikke så mange måder at gøre det på når mine negle er korte, tror egentlig også de stickers ser meget bedre ud når man har lidt længere negle 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.