Mavala Chili & Spice Color’s

Der er nye farver ude fra Mavala og lige nu kan de fås for 29,95 kr i Matas, så man sparer en 10’er 🙂 Jeg har prøvet 3 af farverne, så i har en ide om hvordan de ser ud, når det ikke er et pressefoto 😛 Man må jo sige der er relativ stor forskel. Men de er jo stadig vældig pæne. Jeg fik af vide af Anne Mette (tjek i øvrigt lige hendes super fede water marbles :D) at den grønne Bamako kan have tendens til at smitte meget af på neglene, så husk endelig basecoat ved den, ja generelt husk det altid 😉 Jeg havde nu ikke nogen problemer med den, men jeg kan jo have været heldig 😛 Lurede på de farver jeg ikke selv har i butikken og de virkede ret tro til billederne, så det er kun lige den grønne og pinke som er knap så realistiske 😛 Har i købt nogen af dem? Hvad synes i om Mavala generelt?

Mavala Mini Colours Chili Spice Collection
Bali er en mørk pink, lettere jelly agtig lak ved et enkelt lag og dækker godt ved de to.
Mavala Bali
Samarkand er en flot lilla som dækker bedst ved de to lag. Det var også den her jeg så mest frem til da jeg så billederne og den har bestemt ikke skuffet! 🙂
Mavala Samarkand
Bamako er nok den som er længst fra pressebillederne, den ser jo nærmest neon ud der, hvor den er noget mere cremet irl. Men den er stadig mega pæn. Bedst dækning ved 2 lag 🙂
Mavala Bamako
Mavala Press
anmeldelse

7 comments

 1. Hold da op, de er jo radikalt anderledes end på billederne! Mystisk. Hvis de ville have de farver på billederne, så skulle de da bare have lavet dem i stedet…

  1. Heh ja, jeg synes også det er mærkeligt de kan være så langt fra, havde glædet mig lidt til nogen semi neon farver jo 🙂

 2. Ih hvor jeg synes det er irriterende, når billederne snyder sådan. Jeg sad også og lurede på matas’ webshop den anden dag, hvor der var flere farver som jeg synes var SÅ smukke. Da jeg så dem i butikken, lignede de dog slet ikke billederne. Øv! Men ellers, super lækre lakker! Jeg tror den lilla skal hjem og bo hos mig 🙂

  Sisselykke.dk

  1. Ja men tror nu heller ikke det er det letteste at få en irl farve fra en lak til at matche dem på skærmen 🙁 Jeg tror heller ikke du vil fortryde den lilla, den er så pæn 😀

 3. Wow bali, og samarkand er virkelig flotte! Ö
  Men hold da op hvor ligner de OVERHOVEDET ikke pressebillederne ^^”

  Simone
  Microcut.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.