Video anmeldelse af Eucerin produkter

Så fik jeg søreme smækket en video sammen, med væltet kamera og øh’er 🙂 Håber i kan bruge anmeldelsen til noget. Jeg vil meget gerne have ris/ros med hvad jeg evt. mangler at dække eller hvad der måske var ligegyldig info, så jeg kan forbedre det til næste video 🙂 Enjoy! 😀 herligt still billede… 😛

6 comments

  1. Dejlig start på videoen. Du er meget naturlig, og det gør rigtig meget, når jeg ser en video. Når tiden er det, så er lidt redigering jo ikke af vejen – så kan man gemme bloobers og lave en sjov video med det.

    1. Haha tak 😀 Det var rimelig irriterende lige der da det skete, men kunne godt se det sjove i det da jeg så videoen og tænkte, det får lov at blive 😀

    1. Det er med et lille lomme kamera jeg har fået til et event, men tror snildt man kan bruge iphone eller hvis du har et webcam i din laptop 🙂 Eller tænker du på redigeringen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.