Sally Hansen – Mermads Tail #2

Så fik jeg også taget billeder af Mermaids Tail med henholdsvis 1, 2, 3 og 4 lag… og den er altså mega øv at skulle lave flere lag på af.. Denne her er en af grundene til jeg ikke orker glitter lakker. De små femkantede glitter stykker de lægger sig jo hvor de vil og medmindre man gider at sidde med en pincet eller lign. og skubbe rundt på dem, ja så ender de altså med at ligge sådan her. Ved de 4 lag er det i øvrigt i overkanten og er ikke særlig pænt. Så hvis man skal bevæge sig ud i at lægge den her på uden en farve under, så er tre lag max, hvert fald for mit vedkommende 🙂 Beklager i øvrigt navne forvirringen… Nogen gange ser man hvad man vil se 😛

Sally Hansen Mermaids tail

anmeldelse

4 comments

  1. Tuuusind tak, hvor er det cool at du gjorde det så hurtigt:)
    Synes Mermaid’s Tale virkelig kommer til sin ret når den bliver lagt lag i lag, det bliver som en magisk og fortryllet glitterdam! Men hvis jeg kommer i tidsbekneb vil jeg prøve at lægge to lidt tykkere lag over en dybblå bund, for de glitterstykker skal bare svøøømme;)

    1. Den er fuldstændig magen til Across the Universe. Tænkte på den lige med det samme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.