Chanel Fall 2013 neglelakker

Chanel Elixir Mysterious AlchemieSå er der altså nyheder fra Chanel igen…igen igen! Denne gang er det efterårs kollektionen, som så allerede er ude.. Øhm må det lige blive ordentlig sommer først? 😛 Nå men den består af de her tre lakker, som er Mysterious, en khaki mørkegrøn, Alchimie, en grøn/guld metallic og Elixir, en lyserød creme. Jeg skal da helt sikkert have alle tre.. om end ikke andet for at de bliver føjet til samlingen 😛 I kan se og læse om dem på CafeMakeup.com som indtil videre har testet Mysterious og Alchimie og sammenlignet dem med andre Chanel lakker. Hvad siger i til dem? Must haves eller er de ramt helt forbi?

Tjek mine swatches her af Mysterious, Alchimie og Elixir 🙂

Picture is kindly borrowed with permission from CafeMakeup.com

12 comments

  1. Øv, synes ikke de er noget at råbe hurra for. Og den i midten minder for meget om Peridot. Er dog begejstret for Azuré og Bel-Argus 🙂

  2. UH! Jeg skal helt sikkert have fingrene i Mysterious og Alchimie – og ender garanteret også med Elixir! 😛
    Bliver spændende at se hvornår de lander i DK..

  3. Jeg er helt vild med alchimie men synes godt nok den minder meget om peridot, som overhovedet ikke var pæn på mine hænder. Men den skal helt sikkert prøves.

  4. Mysteriuos ser mystisk og spændende ud… Bliver måske en værdig efterfølger til efteråret, når jeg på et tidspunkt bliver træt af Azure :0)

  5. Jeg synes Elixir ser smuk ud!
    Jeg må fluks tjekke Cafemakeup ud mht. de to andre, som umiddelbart at svære at forestille sig, hvordan de ser ud på neglene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.