Vind Depend Startkit, 3 farver & remover

DependGellackGivaway2

Det er så dejligt at lave konkurrencer hvor at I har muligheden for at vinde lidt lækkert og denne gang har jeg sæts bestående af det i kan se på billedet og her på bloggen er det 1 heldig vinder der får 1 Depend Startkit, 3 farver og 1 remover plus lidt ekstra lækkert jeg finder på 🙂 Det andet startsæt kan vindes ved at deltage på facebook og lægge en kommentar til billedet. I er meget velkomne til at deltage begge steder 🙂 Så håber meget i vil være med! Denne gang har jeg lige droppet rafflecopter for en stund, da jeg synes at vi skal prøve noget helt andet 🙂

Jeg er jo lige startet på job igen efter barsel og skal derfor ikke holde nogen sommerferie. Så jeg vil gerne se dit bedste/sjoveste/underligste/whatever feriebillede og historien bag, så jeg kan underholde mig lidt med det mens alle andre holder ferie 🙂

Enten kan I smide det i en kommentar hvor i linker til billedet, upload på photobucket, imageshack eller lign. og skriver historien eller sende det på mail med historien til blog@rijah.dk, dog bliver billedet altså offentliggjort når jeg trækker vinderen, så selvom i mailer til mig, skal det altså kunne vises frem! Skriv også lige en note om i foretrækker de pinke/orange/røde farver eller de grønne/grå/blå 😉 Vinderen her på bloggen har førstevalg på farverne og facebook vinderen får så de andre 🙂

Så må i selvfølgelig også meget gerne like Facebook siden, dele indlægget, så vi kan nå de 1000 likes (der har jeg jo også en giveaway klar ;)) og gerne følge og like på bloglovin også 🙂

Jeg trækker to vindere søndag den 14 juli, så burde alle have en chance for at være med inden/efter ferie 😛 Jeg glæder mig rigtig meget til at se jeres billeder, så håber I har lyst til at være med 😀

37 comments

 1. Lækkert kit – Ferieforskønnelse til sjov og glæde.
  Tak for altid skønne og inspirerende indlæg. 🙂

 2. Nøjh, hvor toplækkert et sæt. Jeg vil så gerne booste sommernegle og sommerglæde med dette. Tak for skøn blog og topskønne indlæg. 🙂

 3. Bllede sendt på mail.

  Ferien er ikke af nyere dato, fra 2008, men det er stadig noget af det mærkligste, jeg har lavet: sejlet ud med en overturistet båd iført et grimt plasticregnslag i 30 graders fugtig varme for at se Niagara Falls… – men det skulle prøves, når jeg nu var der.
  Kameramet måtte have et døgns pause efter den sejrtur, det var simpelthen for vådt.

  Grønne/blå farver, tak.

  god sommer!
  karen

 4. Dejlig giveaway! 🙂

  Jeg hører til blandt “hestepigerne”, og meget naturligt er mange af mine dejligste ferieminder derfor også i selskab med min pony, Ateza.
  http://hest.webgallerier.dk/galleri/514/628/471/2569618-new-forest-stabygaards-ateza—til-salg
  Billedet er taget i 2011, hvor jeg var på stranden med hende. Der findes simpelthen intet bedre end en tur i solnedgangen i vandkanten uden sadel, og jeg er så heldig, at min det lykkedes min mor at forevige en af disse skønne aftner på dette skønne billede.
  Desværre er jeg faldet for den aldersgrænse, som er forbundet med at være konkurrencerytter på pony, og Ateza skal derfor sælges. Af samme årsag betyder et minde som dette billede endnu mere, når nu jeg på et tidspunkt må sende min stjerne videre til en ny pige, der forhåbentligt får nogle lige så skønne minder på ryggen af hende! :o)

 5. Fedt du lige anmelder den her, Min kosmetolog/negledesigner har lige fået dem hjem, og talte også godt for dem. tak for et uddybende indlæg.

  <3

  Pia Sabine

 6. Åh sådan en har jeg længe gerne ville have fingrene i 🙂

  Nå mit sjoveste feriemindre? Det er jo svært – men her er bllledet: http://alexiadahl.com/wp-content/uploads//DSC_0311.jpg

  Billedet er taget på vej op mod Parc Güell i Barcelona – som du kan se har jeg taget de praktiske sko på (altså hvad faen tænkte jeg dog på?) til at bestige bjerget med. Det var lidt en sjov tur, masser stejle veje, men midt på bjerget og helt ude i naturen var der altså rulletrapper på bjerget, det undrer mig lidt at sådan nogen står ude når det nu regner? Til tops kom vi da også så vi kunne nyde den helt fantastisk smukke udsigt på toppen af bjerget og se det smukke Park Güel. Jesper fortæller stadig historien med himmelvendte øjne over mit sko valg – jeg synes bare jeg var sej når jeg kunne bestige et bjerg i spanske sandaler.

  Du kan se lidt flere af billederne (inklusiv rulletrapperne) her: http://alexiadahl.com/2010/08/05/billedspam-gironabarcelona/

 7. Hej Rijah! 🙂

  Jeg vil da også lige smide mit billede til konkurrencen. Jeg stiller op i kategorien “Mest nederen feriebillede” 😉 – Jeg har sendt dig en mail på ovenstående adresse.

  God sommer! 🙂

  /Ditte

 8. Dette billede er taget i onsdags, hvor jeg er i Italien. hvor jeg sidder og laver negle, ved poolen og i solen. Jeg har været det her sted 5 gange/år og de er rigtig hyggeligt håber jeg vinder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.