Test af CND Vinylux

Så fik jeg lavet en test af CND’s nye Vinylux.. Hele 7 dage med samme lak! Det kan jeg slet ik mindes hvornår sidst er sket! 🙂 Nå men må jo hellere komme til det… DET HOLDER 100% ! Det er helt sikkert.. men jeg må jo nok hellere forklare hvorfor det ligner det modsatte på pege- og ringfinger, mere om det efter jeg lige forklarer hvordan det fungerer og hvordan man gør 🙂

Vinylux er et nyt og innovativt 7 dages laksystem der sikrer high-shine holdbarhed i en uge. Der er ingen ridser eller skalning når den bruges sammen med Vinylux Weekly Top Coat. Lakken tørrer på 8,5 min og der skal ikke bruges basecoat da det er indbygget i lakken. Den fjernes nemt med en acetone baseret lakfjerner.

Hvordan gør man så?

CND’s egen guide til hvordan man gør trin for trin er meget nem:

1. Vask hænder og negle og affedt neglene med acetone-baseret lakfjerner, for at fjerne olie og snavs for overfladen og husk at komme godt rundt i siderne.
2. Ryst Vinylux farve og topcoat i 30 sekunder.
3. Læg to tynde lag af Vinylux farve og husk at forsegle spidsen af neglen. Lad farven tørre mellem lagene
4. Påfør Vinylux Weekly Top Coat og husk at forsegle spidsen af neglen.

Thats it! Så er der en uges lak der bare bliver hvor den skal og ikke afskaller…

Men må jo nok hellere forklare hvorfor der så er afskalning på mine negle og ja en krøl i ringfingeren. Som de fleste nok ved er jeg så heldig at have en lille krudtugle og han var desværre lige så uheldig at vælte noget som jeg måtte gribe og ja, det gik så udover min ringfinger som fik en rynke. Selvsamme barn er faktisk også skyld i afskalningen.. eller ok det er nok hans klapvogn, men i hvert fald knækkede et minimalt stykke af min pegefinger og jeg måtte derfor file lidt af og tror dermed at noget af forseglingen fra topcoaten er røget og den derfor så er skallet af. Men udover det så er der minimal slid på de andre, i forhold til andre lakker så ville der nok været røget en del mere, så er virkelig imponeret over at det ser ud som det gør. Især når jeg lige har været 4 dage på job hvor jeg sidder og taster løs på keyboardet, så det er blevet testet rigtigt grundigt i den retning også 🙂 I kan klikke på begge billeder for at se dem tættere på 🙂 Jeg vil rigtig gerne lave en ny test snart, fordi jeg har fået udset mig et par farver, som jeg tror jeg ikke bliver træt af sådan lige med det samme 😛

Vinylux findes allerede i 62 farver og heraf matcher 36 af dem CND Shellac.. Det ved jeg dog ikke helt hvordan man lige skal tolke, da jeg ikke har prøvet Shellac og kan se hvorfor det skal matche dem 😛 Nogen der ved det? Mit bedste gæt må være hvis man skulle have en yndlingsfarve som man så vil brug fra Vinylux? Byd gerne ind hvis i har en ide i hvert fald 🙂 Lakken koster 125 kr. og det samme gør Weekly Top Coat’en. De forhandles kun hos førende skønheds og negleklinikker.

Farverne jeg har på er Bloodline, Hot Pop Pink og Vexed Violette. Det jeg glædede mig mest til da jeg skulle teste det her var faktisk om de nu misfarvede mine negle, men efter at have fjernet det kan jeg så konkluderer at det gør det altså ikke. Så den indbyggede basecoat virker! Juhuu 🙂

Hvad synes i? Har i allerede prøvet det? 🙂

CNDVinyluxDag1CND Vinylux Dag 7

anmeldelse

24 comments

 1. Jeg er stadig skeptisk – der er aldrig noget, der holder på mig, så det lyder næsten for godt til at være sandt 🙂 Men der er vist ingen tvivl om, at der er mange, der opnår virkelig gode resultater.

  Jeg har ladet mig fortælle, at der faktisk er en god grund til at de matcher Shellac: så kan kunder, der får lagt Shellac, selv “fylde op” derhjemme, når man begynder at se udgroningen – eller hvis man som du knækker et lille stykke af. På den måde kan der gå lidt længere mellem behandlingerne, så man (i længden) sparer penge. Det er jo smart nok – men nok smartest hvis man har en yndlingsfarve, som man bruger igen og igen 🙂

  1. Ahhhhhh, det gider jo rigtig god mening 😀 Altså jeg vil sige give a go.. Jeg var også skeptisk… men det holder altså 😉

  1. Det synes jeg ikke, det lagde sig rimelig nemt på neglen og synes ikke jeg bemærkede noget, så det må vidst være en der har været uheldig med påføringen 🙁

  2. Det er sådan, at man virkelig skal skynde sig at lægge det, da det tørrer på rekordtid ;o) så de berømte 3 strøg og færdig og videre til næste ;o)

   1. Njah det er ikke helt rigtigt, det tørrer på 8 halvt minut så du har lidt tid at gøre godt med, men ellers er det korrekt det tørrer rigtig hurtigt i forhold til andre lakker 😉

 2. Det med at de matcher er (som jeg du vidst også mener) at det er samme farver som man kan få Shellac manicure med – så kan man selv lægge den med Vinylux i stedet for at få det gjort på klinik 🙂

 3. Laver du ikke en test på Vinylux top coaten oven på en lak af et andet mærke? Jeg synes, de virker ret insisterende på, at man SKAL bruge deres lakker, men jeg synes ikke, de er særlig spændende… Det kunne være ret fedt, hvis man bare kunne bruge deres top coat! 😉

  1. Se det ville jeg aldrig selv tænke på at prøve! Godt jeg har dig 😀 Jeg vil lave en test når jeg lige får tid 😉

   1. Den er jeg med på 😀

    Med den mængde almindelige lakker jeg har fået samlet (ingen sammenligning med I andre, dog), så ville det være verdens bedste løsning at kunne lægge en ultraholdbar top coat på 😉

 4. Ja man kunne jo også vælge at købe fiatreservedele til sin Mercedes, det er jo billigere ;o) Aj spøg til side. De to produkter er jo lavet til at bruge sammen pga. den hurtige tørretid, integrerede base coat og styrke. Man kan sagtens bruge en anden lak, men husk da at bruge base coat, husk længere tørretid/hærdetid og husk at det ikke vi holde lige så godt, da det ikke er top coaten der binder produktet til naturneglen. Så er det ligesom om at noget af det fede forsvinder….hvis I spør mig…. Det er klart at CND er insisterende på at købe deres produkter. Der er jo en grund til at de vinder de fleste priser inden for området. Lige som et fluepapir, 2000 fluer kan ikke tage fejl, vel ;o)
  Pøj pøj med forsøget og dejlig dag derude.
  I øvrigt spændende blog ;o)

 5. Du kan godt bruge Vinylux Top Coat med andre lakke og også bruge Vinylux farverne med andre top coat, men du vil så ikke opnå en holdbarhed på de op til 7 dage. Vinylux er et helt unik system som består af en kombination af den farvede lak samt top coaten, de vil tilsammen give de 7 dage 🙂

 6. Jeg har prøvet Vinylux en gang. Jeg må sige ..Det tøre rigtig hurtig. Farverne er meget li’ Shellac som også er planen. perfekt. Om det holder….hummm ja. Tror jeg er Shellapige. Da jeg er lidt for hård ved mine finger/negle. Med have arbejde. / flytning. såååå <3 SHELLAC. Men syntes det er en god idé til opfølgning af Shellac til piger der er på ferie.

  1. Så vil jeg da ogå anbefale dig at give Depend Gellack et forsøg, det er meget billigere end Shellac og du kan selv lave det 🙂

 7. DET vil jeg glæde mig til 🙂
  En veninde lagde Depend Gellack på mig, men hold da kegle… Hvor er det svært at få af…
  Så mon ikke Vinylux kunne bli’ en ny favorit?

  1. Jo mon ik? Er enig med dig i at gellack er rimelig besværlig at få af igen.. Af samme grund har jeg pt stadig den samme farve på.. På 9. Dag! Det er aldrig sket før 😛 neglene er også blevet alt for lange nu… Så i dag så ryger det altså af igen 🙂

 8. Uhh den røde er godt nok pæn… hvis jeg skal prøve, skal det i hvert fald være den.
  Tak for din test… jeg stoler så meget på dig, at jeg tror disse kan erstatte mine få, men velvalgte “cnd-behandlinger” 😉

  1. Ja det tror jeg nu godt det kan, jeg ville dog nok måske også havde gellack til der hvor du har brug for det holder endnu længere, fordi det kan jo holde op til 3 uger 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.