Husk nu solcremen!

Nu hvor de lover rigtig godt vejr, så er det også nu at den gode solcreme skal findes frem, selvom i forhåbentlig har haft den fremme i flere måneder! Lov mig i husker den! 🙂

Herunder ser i hvad jeg bla. bruger. Vichy’s 50+ stick til sensitive områder, bla. omkring øjnene men bruger den også i min skilning i håret og har jeg glemt læbepomaden så bruger jeg den også der. Avéne’s High protection lip balm spf 30, den er vandresistent og til sensitiv hud. La Roche-Posay Anthelios Dermo kids 50+ til arme, hals og kroppen. Jeg har også en specielt til ansigtet fra Vichy som ikke er på billedet, da den ligger på min søns værelse og han sover altså nu 😛 Men skal nok lige opdatere eller evt. lave et indlæg om den for sig selv fordi den er virkelig god! Ja den fortjener et indlæg! 🙂

20130706-123746.jpg

Jeg begav mig ud et par timer fredag med kun noget foundation på, med SPF25 i, og måtte uheldigvis stå og vente på en bus i 35 minutter. Det var overskyet igår og lummert af H… til. Så det var med stor undring jeg senere på aftenen kunne konstaterer, at jeg (endnu engang) er blevet solskoldet 🙁 Min foundation havde heldigvis hjulpet på lidt af ansigtet, men ikke omkring øjnene. Så i dag sidder jeg helt puffet op under øjnene og kan også mærke det strammer rundt om øjnene… Een eneste gang glemmer man solcremen og så skal jeg igen bruge dage på at pleje huden ekstra. Det er meget irriterende, så husk for pokker altid den solcreme. At du bliver solskoldet betyder jo ikke du bliver brun bagefter, tværtimod! Pas på jeres hud derude <3

20130706-123840.jpg

De nu 4-5 gange i år, som jeg nu allerede har været skoldet, har jeg også måtte konstatere at jeg nok lider af soleksem og det skal jeg have undersøgt til næste år, da grumme tilfælde af det kan betyde at huden skal have lys inden sommeren begynder, for at undgå det netop går helt amok.

Når uheldet er ude så bruger jeg La Roche-Posay Thermal Spring Water, som beroliger og blødgører huden og når det er trængt ind så smører jeg Purely Professionals repair cream på. Den giver ekstra pleje til tør og belastet hud og virker helende og beroligende på rød og irriteret hud. Det er også den eneste creme jeg har fundet indtil videre som rent faktisk har hjulpet når jeg har smurt den på. Andre har gjort lige det modsatte, f.eks Aloe Vera har jeg slet ikke kunne tåle og det fik mit ansigt til at blusse helt op. Andre aftersun og den slags har heller ikke hjulpet 🙁 Man kan få en mild hydrokortison creme på apoteket som hjælper på soleksem, og den har jeg skam også, den må bare ikke bruges omkring øjnene. Den har til gengæld været flittigt benyttet på mine arme, da de også har været ramt tidligere.

En lille pop quiz til sidst: hvor meget solcreme tror i at to voksne som tilbringer en weekend ved stranden skal bruge? 50 ml, 100 ml eller 250 ml?

La-Roche Posay produkter var en gave ifbm. event

Husk konkurrencen her og på facebook 🙂

5 comments

 1. Puha, ja solcremen skal man endelig huske – har allerede været forbrændt en gang i år, en dag jeg ikke regnede med at skulle sidde ud :/ Av, av.

  Og i forhold til din miniquiz, så ville jeg gætte på 250 ml, hvis det er t voksne ved stranden en hel dag – især fordi man jo både skal huske at “friske solcremen op” efter tid og efter at man har været i vandet 😉 Det er faktisk lidt uhyggeligt hvor lidt man nogle gange bruger selvom man burde bruge en del mere :/

  1. Ja det går desværre lyn hurtigt 🙁 har endelig fået styr på min soleksem, men det var først efter en tur til lægen og få noget stærkere kortison creme :/

   Ja det er helt korrekt! 250 ml er det man skal bruge… Det er nemlig lidt uhyggeligt så/for lidt man nemt kan komme til at bruge 🙁

 2. Jeg vil også gætte på 250ml… selvom jeg nok selv ikke ville bruge så meget (dumt egentlig)
  Jeg prøver dog altid at være i skygge, under parasol eller lignende…
  Rigtig øv for dig med soleksem… når solen endelig er fremme er det jo skønt at kunne være ude og spille boldt, lege i sandkassen eller sidde på tæppet og spise kiks og drikke saftevand 😉

  1. Yep intet mindre end 250.. Meget dumt 😛 men er man i skyggen så er det heldigvis ikke så slemt 🙂

   Ja det er sgu lidt surt, næste år må jeg forbi hudlæge først og få lys inden sommeren kommer, fordi det her gider jeg ikke igennem en gang til i hvert fald 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.