Anmeldelse af Foxy Paws neglelakker

Har lige en omgang lakker til jer i dag, alle fra det danske indiemærke Foxy Paws 🙂

Først har vi en lækker lyserød der hedder Barbie Girl og som er en del af “The Danish Collection” som indeholder 7 lakker, der alle har titlen på en sang fra et dansk band eller artist 🙂 Denne er nok ikke svær at gætte inspirationen til. Den er selvfølgelig fra Aqua og deres kæmpe hit Barbie Girl 🙂 Lakken dækker fint ved to lag og der er pinke mikroflakes i også, som lige giver den det ekstra, der gjorde at jeg måtte hive den hjem til samlingen 😀 Den koster 79,95 og kan fås på foxyfingertips.dk

Foxy Paws Barbie Girl

Den næste hedder Just Can’t Get Enough og er en del af Foxy Paws 80’er kollektion og denne er inspireret af en Depeche Mode sang. Jeg kender ikke lige så meget til Depeche Mode, men sangen har jeg dog hørt og den passer rigtig godt til glitter lakken her.. Fordi der er godt nok meget glitter i og det kan man jo aldrig få nok af 🙂 Basen er klar og glitterstykkerne er pinke og holografiske. 😀 Her er der to lag oven på hver negl, hvor basefarven er Barbie Girl. Købes her på foxyfingertips.dk til 79,95 kr.Foxy Paws Just Cant Get Enough

Den næste lak er også en del af 90’er kollektionen og er faktisk en af mine yndlingsange fra den tid. Nemlig Jamiroquai’s Cosmic Girl. Den lille mand har jeg lyttet rigtig meget til og specielt en koncert på dvd fra Verona, vækker minder 🙂 Så den skulle selvfølgelig også med hjem. Basen er sort med blå og holografisk glitter i. Den dækker bedst for mig ved to lag. Fås på foxyfingertips.dk til 79,95 kr.

Foxy Paws Cosmic Girl

Den sidste lak i denne omgang er fra 80’er kollektionen og navnet er en af det årtis måske største hits, nemlig Roxette’s – She’s Got the look. Lakken er en klar base med masser af mikroglitter og holografiske shimmer i gul, blå og orange. Og som i nok kan ane er der masser af neon stjerner i også, i lilla, grøn og pink 🙂 Den er lagt to lag ovenpå Essies lilla neon farve DJ Play That Song og jeg er super tilfreds med resultatet 🙂 Kan købes på foxyfingertips.dk til 79,95 kr.   Foxy Paws Shes Got the LookJeg er meget tilfreds med kvaliteten på disse lakker, de lever i høj grad op til mine forventninger og synes klart de er på højde med de etablerede mærker. Så de er alle pengene værd 🙂 Kender i det danske indie lak mærke Foxy Paws? Hvis ja, har i prøvet nogen af lakkerne og hvad har i synes om dem?

 

5 comments

  1. Elsker også de lakke fra Foxy Paws – arbejder ihærdigt på at få en del flere! 😉
    Indtil videre har jeg selv “I’m Blue”, “One More Night”, “Only Teardrops” og “Purple Rain”.. Det ér altså bare nogle flotte og specielle lakke!

    //Marlie
    http://www.miss-heima.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.