Video om lidt forskellige produkter

Så har jeg fået optaget endnu en video til jer. Den er måske lidt lang, men håber i vil kigge med alligevel 😀 Snakker om mascara, bb cream, lipgloss og en bronzer.. Skriv endelig en kommentar hvis i vil have priser på noget eller har ris & ros. Lakken jeg har på, er stadig Depends 034 Neon pink 🙂

Produkter vist i videoen er sendt til anmeldelse, pånær Lancome Definicils der er købt af mig selv.

2 comments

  1. Jeg synes det er ærgerligt, at lyden er så lav på dine film. Selvom jeg skruer op alle steder, kan jeg næsten ikke høre hvad du siger 🙁
    Ellers lækkert med nogen videoer 🙂

    1. Ej det forstår jeg ikke 🙁 har testet på både iPhone, iPad og tre forskellige browsere på to computere hver og der er lyden fin 😮 mystisk! Men ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre ved det.. Må lige teste lidt til næste gang 🙂 tak for feedback 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.