Top 5 Torsdag

Har da lige lavet en lille video mere til jer 🙂 Meld rigtig gerne tilbage hvad i synes om ideen, ikke mindst om der er ting jeg bør nævne om de produkter jeg viser. Håber i kan høre mig i den her omgang, selvom jeg blev nødt til at snakke lidt lavt.. 🙂 Men kan da se på det hele at jeg ikke skal bruge YouTube næste gang da opløsningen ikke er særlig god. Æv bæv… nå men man skal jo kravle før man kan gå 😀

Ciate, Essie og IsaDora produkter er tilsendt til anmeldelse.

2 comments

  1. Jeg synes det er rigtig hyggeligt med videoer 🙂 ¨Så keep up 😉 Lyden var bedre, stadig en smule lav, men bestemt til at høre hvad du sagde 😉

    1. Yay tak Katrine 🙂 Dejligt at høre du kan li det 😀 Jeg har fået ny laptop som burde være lidt bedre end den jeg har fra arbejdet, så forhåbentlig er det fikset til næste video 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.