Fancy Friday – Mønster (stamping)

Denne uges udfordring gik på at lave et mønster evt. ved brug af stamping. Jeg har stadig Depend Gellack på og har nu fundet endnu en fordel ved det! Nemlig at hvis man stinker til stamping, ligesom mig, så er gellack den perfekte base eftersom man kan fjerne sit mislykkede stamp uden at tænke på der sker noget ved basefarven! 🙂 Så det er altså lidt win at jeg besluttede mig at prøve oven på det fremfor at jeg fjernede det igen inden jeg skulle begive mig ud i det her 🙂

Jeg har forsøgt mig lidt med de forskellige konad plader jeg nu har, det er ikke mange, har kun 8, så det er begrænset med muligheder. Jeg prøvede med holografisk lak, men det virkede ikke så godt, så prøvede jeg med en blå lak og igen så blev det ikke så godt. Så jeg endte med at lave sorte zebra striber på pladen m57 og jeg er blevet ganske godt tilfreds med resultatet 😀 Basen er Depends 034 Neon pink og lakken der er brugt ovenpå er IsaDora Gothic Black 🙂 På toppen er Northern Lights holo topcoaten Silver, som jeg også holder på billedet, en rimelig diskret en af slagsen som i nok kan se.

Fancy Friday Zebrastripes

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


23 comments

  1. Tak 🙂 ja jeg har heller ikke alverdens og har givet op et par gange men så knækkede jeg endelig koden og nu kører det nogenlunde 😀 så synes da det er værd at forsøge igen 😉

 1. Ihh hvor er det nogle fine zebra striber 🙂
  Har lige bestilt lidt stamping plader og en XL stamper, for nu vil jeg altså blive bedre til det.
  Måske jeg burde investere i det gellack sæt, for det med at skulle lægge ny bundfarve igen og igen… kunne nemt give mig grå hår 😉

 2. Hvor er de fine 🙂
  Og smart at bruge gellack som base – måske jeg skulle prøve det, når jeg engang begiver mig udi de eksperimenter 😉

  …Et spørgsmål: Har du erfaring med Heromé? Jeg har kik på W.I.C. lakkerne, på Nail Growth Explosion og på Herôme Exit Damaged Nails (fordi jeg stadig elsker at få lavet akrylnegle – og stadigvæk er en knold til at få det af, uden at “mosle” neglene)

  1. Kan i hvert fald kun anbefale det 🙂 Jeg sparede en del grå da jeg skulle lave det her i hvert fald 😀

   Har kun prøvet Heromes negle olie desværre 🙁 Men den er til gengæld også god, men har aldrig læst eller hørt noget dårligt om WIC lakkerne… Men altså tvivler på at akryl negle kan tages af uden at det skader ens negle. Jeg ville aldrig tage akryl negle på i øvrigt da jeg ved hvor meget det kan skade 😛 Så måske du bare burde forsøge uden? 😀

   1. Ja, jeg leder med lys og lygte efter noget, der kan gøre mine negle stærkere – og få dem til at gro 😉
    Så akrylneglene er til særlige lejligheder – vel vidende at neglene har det ad pommern til bagefter – derfor ville jeg prøve med Herôme Exit Damaged Nails, som er en kur til neglene efter aftagning af akrylen…
    Men ja, jeg må nok hellere snart tage mig sammen og stoppe med de extensions, for ja! Min negle er ret trælse bagefter :´(

    1. Umiddelbart tror jeg også at Heromes er et rigtig godt valg, jeg har aldrig hørt noget dårligt om deres neglecare produkter i hvert fald 🙂 ja stop endelig med det! Dine negle får det altså ikke bedre af at de kommer på :/

   2. Ja, jeg leder med lys og lygte efter noget, der kan gøre mine negle stærkere – og få dem til at gro 😉
    Så akrylneglene er til særlige lejligheder – vel vidende at neglene har det ad pommern til bagefter – derfor ville jeg prøve med Herôme Exit Damaged Nails, som er en kur til neglene efter aftagning af akrylen…
    Men ja, jeg må nok hellere snart tage mig sammen og stoppe med de extensions, for ja! Min negle er ret trælse bagefter :´(

 3. Hvor ser det bare fedt ud! Og ret smart at have gellack på, så man ikke sidder og går helt amok når man laver en negl forkert, hahah:p

  1. Tusind tak 🙂 Ja ik? Blev helt forundret over hvorfor i alverden jeg ikke havde forsøgt mig med det noget før 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.