Dior Nail Glow

Dior er et af de dyrere mærker som ikke er bange for at kaste sig ud i at lave anderledes lakker. De har i hvert fald lavet et par anderledes topcoats igennem tiden. F.eks Rock Coat og nu også en Nail Glow. Læser man beskrivelsen af hvad Dior Nail Glow er og hvad den skal gøre så står der følgende:

En negleforstærker der giver dine negle en skinnede, sund glød.

Med en universal farve forstærker denne neglelak, farven på dine naturlige negle. Lægges den på bare negle, bliver det pinke i neglen pinkere og det hvide bliver hvidere og man får en skinnede effekt med en sund glød.

Altså Dior Nail Glow gør at dine negle ser sunde og lækre ud hvis du for en sjælden gangs skyld ikke skulle have lak på 🙂

Jeg havde det på en 3-4 dage og tog mig selv flere gange i at sidde og lure på dem, fordi de ser altså bare pæne ud og meget mere sunde i forhold til negle uden. Håber i kan ane at  jeg kun har taget den på på halvdelen af langefingeren og jeg synes i hvert fald det er tydeligt at der er forskel. Jeg synes dog ikke den gør så meget for at det hvide bliver mere hvidt. Så for mig er det kun det pinke der gælder. Det gør i øvrigt heller ikke noget da jeg slet ikke er til franske negle! 😉 Synes især det er nemt at se forskellen på det nederste billede! Hvad synes i? Tror i det er noget som i kunne finde på at købe? Jeg er i hvert fald glad for min investering i den 😀 Men ok.. jeg har også et Matas gavekort at bruge løs af stadig! 😀

Dior Nail Glow

Dior Nail Glow 2

9 comments

   1. Den giver sådan et blå-lilla skær. Den er så fin! Den bruger jeg altid, hvis ikke jeg orker at lægge en farvet lak 🙂

 1. Jeg kunne ikke finde på at nuppe sådan en… Mest fordi mine negle på grund at min lak-afhængighed er hysterisk grimme uden noget på – om de så er mere eller mindre lyserøde! 😉

  1. Hehe jeg er helt med 😛 Det er nu heller ikke noget jeg normalt hopper ud i.. Men så den på en blog og den gav bare et så pænt resultat så den måtte jeg ha… DOG havde jeg nok ikke købt den hvis jeg ikke havde det gavekort der 😛

 2. Hej rijah
  Jeg ved godt at det er et pige emne men jeg er også utrolig glad for nail glow den fremhæver den naturlige negl rigtig godt og uden den virker alt for dominerende, jeg laver næsten ikke andet end at gå fra den ene møde til den anden og vil gerne præsenter mine hænder på en god måde, men jeg er langt fra ekspert på det emne så hvis i piger har et andet og måske bedre ide som i vil anbefale vil jeg rigtig gerne høre om det for det er jo en hel jungel for en mand.

  Mvh: Bjarke Skov.

  1. Der er blevet foreslået Beam up fra Essie, som skulle gøre det samme men et lidt pænere skær. Jeg har i øvrigt forsøgt mig med den her og så en mat top coat ovenpå og synes virkelig resultatet blev fint. Så det kan du jo evt. prøve hvis du ikke vil ha de skal skinne så meget igen 🙂 Synes det er fint at man gerne vil have pæne negle, selvom man er mand 😉 Især hvis man gerne vil fremstå så godt som muligt til kundemøder, så er det rigtig fedt at huske neglene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.