Link Love #2

linkloverijah

Så er det allerede søndag igen og tid til endnu en omgang Link Love. Jeg får det jo næsten til at lyde som om det er noget jeg da har gjort i 100 år 😛 Nå men man kan altså godt mærke det er sommer, mange bloggere holder stadig ferie og det er noget tyndt med blog indlæggene derude.. Jeg er vidst den eneste (føler jeg) som sidder indendørs i de her hede dage, først job og så ganske frivilligt herhjemme. Jeg dur bare ikke til den varme 🙁 Men har altså fundet lidt til jer i den her uge, dog er der ingen opdeling af links i dag, da det næsten kun er beauty 😀 Det har egentlig også været lidt sjovere at læse blog indlæg i den her uge, fordi jeg hele tiden havde i baghovedet at jeg skulle finde nogen links, som i ville synes var spændende og ikke mindst har jeg opdaget en masse nye blogge, men jeg vil rigtig gerne have finde flere, så smid en kommentar hvis i kan anbefale nogen gode blogge 🙂

Link Love #2 

Baysen har flashet den fineste lak fra OPI, nemlig You’re Such a Budapest 🙂

Eva anbefaler nogen af bedste hårprodukter lige for tiden i Fredags 5’eren 😀

Doktor S har fundet en mærkværdig ny trend som åbenbart er da shit og så har hun lavet fine honeycomb nails

Guapizimo viser nyheder fra Deborah Lippmann’s efterårskollektion og på hendes børneblog 4minimes viser hun en spansk fødestue.. rimelig spændende!

Malene har lavet en fiks løsning til at få et overblik over sin lak samling, i hvert fald hvis den er mindre end min.. Jeg har opgivet at forsøge at holde styr på det 😉

Ugens anbefaling er Merete’s blog asinMyLife.com, bloggen har jeg fulgt fra starten, hvis jeg ikke husker helt forkert og har altid storelsket hendes billeder og synes det var virkelig fedt da hun begyndte at lave videoer også og i den seneste har hun anmeldt Juli måneds MyBeautyBox. Følg med hos Merete hvis du gerne vil se anmeldelser af de forskellige danske beautyboxe, Tip Torsdag, anmeldelser af makeup, tutorials, favoritter eller kaffe snak (hvornår kommer der i øvrigt en ny? ;)).

Husk i øvrigt min giveaway med de lækre kunstige negle fra L’Oréal og muligheden for at vinde lækre lakker på Jo’s Makeup blog 🙂

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.