Chanel Skyline

I dag har jeg endelig fået prøvet alle de Chanel lakker som jeg manglede, så nu har jeg masser af lækker lak til jer i et godt stykke tid 😉

Jeg starter ud med at vise jer Skyline, som var en del af en limited edition kollektion der hedder Blue Illusion de Chanel. Dog er den stadig til at få på den amerikanske del af chanel.com, så ved ikke lige hvor limited den egentlig er..  🙂 De kunne i øvrigt godt snart lave en dansk webshop, så ved jeg godt hvor jeg ville blive fattigere i hvert fald 😛 Lakken er ret streaky, men synes absolut ikke det gør noget, den er virkelig unik og jeg elsker den! Her har jeg to lag på alle neglene og ingen topcoat. Nåede i at få fingrene i den her skønhed eller er i på udkig efter den nu(endnu)?

Chanel Skyline

10 comments

 1. Desværre startede min Chanel feber først for få måneder siden, men den er på min ønskeseddel.
  Det er uoverskueligt at nogle lakker er ltd. i visse lande – og ikke i andre – bare mellem Tyskland og Danmark er der forskel også i hvad der faktisk udkommer…

  1. Uhm synes nu ikke det er specifikt Chanel lakker der gør det. Det er nok mere bare metallic lakker, jeg oplever i hvert fald ikke at mine gør det 🙂

   1. Det kan godt være at det bare er metallic lakker der gør det? 🙂 Må brødebetynget indrømme at jeg ikke ejer en endnu 😉 – Prøvede Chanel nr. 531, Peridot, som var min første erfaring med Chanel lakker. Den trak slemme streger, og blev simpelthen så skuffet :'(

    Kunne være man skulle give en af deres cremer et forsøg? 🙂

 2. Jeg har det virkelig stramt med streaky neglelak, så jeg sprang bevidst over den her. Helt ærligt, når det er Chanel, så forventer man også en bedre formel end det.

  1. Jeg tror sagtens den her kunne reddes med en topcoat, men det bruger jeg jo aldrig når jeg swatcher 😛 Men altså sidder man med en metallic lak, er chancen meget stor for at den er streaky jo.. det er jo bare det man skal have i mente, når man køber sådan en ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.