Min neglelak samling & close up af Chanel

Som ønsket, så har jeg lavet en lille video med min negelak samling og så har jeg vist mine Chanel lakker lidt mere specifikt, alle dem jeg har vist på bloggen kan findes under Neglelakkerne i toppen og så under Chanel. Udtaler i øvrigt Tentation lakken forkert, beklager 🙂 Hvis jeg skal vise samtlige lakker og læse deres navne op så tror jeg at videoen ville vare flere timer og så spændende er det vidst heller ikke 😛 Ikke mindst et lille maleri som i kan se et billede af her nederst 😉 Hvis i vil se min gamle video af min samling kan du klikke ind og se den på YouTube 🙂 Beklager altså meget alle de rystelser som der er, men det er ikke nemt at holde en iphone helt stille og laptoppen står på et bord der vipper lidt nemt.. Så håber i ikke bliver alt for søsyge 😡 Husk skift til HD så får i den bedste kvalitet 🙂

Chanelno5 CustomArtno1

Custom Art finder du på facebook lige her 🙂

4 comments

  1. Insane samling du har.

    Denne video kan jeg altid vise min kæreste, når han kommenterer min makeup samling, det burde lukke munden på ham 😉

  2. Jeg blir så glad når jeg ser hvor mange lakker du og andre neglebloggere har, for så kan jeg sige til min mand at jeg jo næsten ikke har nogen (ca. 200 stk.). 🙂 Jeg tænker om du har nogen regler? F.eks. at du skal ha’ alle Chanels lakker, eller at du ikke må købe dupes? Jeg prøver selv at undlade at købe noget der ligner noget jeg har i forvejen, men jeg elsker blå, grønne og glimmerlakker. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.