IsaDora efterårs farver 2013

Lidt nyheder fra IsaDora til efteråret. Farverne er Loden Green, Purple Reign og Little Sparrow. Førstnævnte får mig umiddelbart til at tænke på en blanding af Chanel’s Alchemie og Mysterious… glæder mig til at sammenligne! Lilla går jo aldrig i fejl i min bog og en let støvet grå/lilla er også helt fin.

IsaDoraAW13rijahdk

Normalt så er jeg ikke så interesseret i andet end lakkerne. Men synes bare den læbestift så virkelig flot ud så synes ikke i skal snydes for at se den. Hvis jeg får fat i den skal jeg selvfølgelig nok vise den herinde 🙂 Er det hit eller miss med IsaDoras bud på farver til efteråret? 🙂 Farverne er allerede ude i uge 33 og de bliver en del af den normale sortiment 😀

IsaDora Perfect Matt Deco Rose

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.