Fancy Friday – Chevron

Var lige ved og næsten jeg ikke fik lavet det her indlæg, jeg har været mere eller mindre inaktiv det meste af ugen, først grundet knægtens sygdom og siden onsdag min egen, en kedelig halsbetændelse i øvrigt :(, så er begyndt på penicillin i dag og her til aften kunne jeg lige overskue at lave en hurtig mani med denne uges tema, som er Chevron motiv. Det kan vidst bedst beskrives som et zigzag mønster 🙂 så ehem, det blev altså det her. Lavet med Ciate Chalkboard manicure sættet, lå og udtænkte det i nat da jeg ikke rigtig kunne sove og må sige det blev en del pænere i mit hovede… Men der havde jeg også brugt tape, det har jeg ikke her. Så helt close up billede får i ikke 😛
20130816-204651.jpg
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.