Chanel Mysterious

Den første af de 3 lakker der kommer fra Chanel her til efteråret er Mysterious, eller der kommer så lidt flere, men i kender jo Chanel 🙂 Farven er en dyb mørkegrøn creme farve som dækker fint ved et enkelt lag, dog har jeg to på alle negle her plus Diors Gel topcoat. Den er jeg i øvrigt blevet ret vild med, den tørrer ret hurtigt og så giver den et fantastisk shine, som i nok også kan se 🙂 I følge hvad jeg har kunne læse diverse steder så skulle disse komme ud den 19 august, om det også gælder i DK, det ved jeg desværre ikke, men det er jo bare at holde øje. Evt. få jeres lokale Matas til at ringe jer op når de får dem, det er min i hvert fald meget flinke til at gøre 😉 Mine er købt på eBay 😀
Chanel Mysterious

Chanel Mysterious

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.