Sally Hansen Fuzzy Coat

Nyt fra Sally Hansen i form af Fuzzy Coat, som både er lidt tekstur lakker og så vil jeg også kalde dem glitter lakker, pga de bitte små stykker som er i. Så glitter-tekstur lak, er vel det rigtige ord? 😀 Nå men med en tyk topcoat kan i godt få dem nogenlunde helt blanke og ikke bulede 🙂 De fås fra uge 37 og koster 89,95 kr. Der findes 8 forskellige, men vi får kun de 6 af dem til DK. De er som følger All Yarned Up, Peach Fuzz, Wool Lite, Fuzz-Sea, Tight Knit og Tweedy. Dem jeg har vist er Fuzz Sea og Peach Fuzz og begge billeder er henholdsvis med 1-2-3 og 4 lag 🙂 Er det nogen som i skal ud og have? 🙂

Sally Hansen Fuzzy Coat

Sally Hansen Peach Fuzz

Sally Hansen Fuzz Sea

anmeldelse

12 comments

  1. Navnet på lakkerne passer rigtig godt – Fuzzy Coat – for de er meget Fuzzy at se på 😉 Tror måske jeg skal have en enkelt eller to, jeg har dog ikke rigtig bestemt mig endnu… 🙂

    1. Ja det synes jeg også, de virker også sådan… ehem hvis man kan sige det om lakker, hyggelige? pga navnet og også fordi de virker sådan fuzzy… Haha 😀

    1. Det ville jeg rigtig gerne, men har kun fået de her to 🙁 Så hvis jeg falder over den i Matas skal jeg lige lure om den skal med hjem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.