Palmolive Mediterranean Moments Shower gel

Drømmer du dig tilbage til ferien? I så fald så er der lidt ekstra hjælp at hente hos Palmolive, som netop er kommet med 2 lækre showergels som netop skal bringe dig tilbage til feriestedet, i hvert fald hvis det har været lidt mere eksotisk end i DK 🙂 En del af det at rejse er alle de indtryk som man får. Både visuelt, men i den grad også via f.eks dufte. Så hvis man gerne vil forlænge ferie følelsen lidt, så er det her altså et godt bud at vaske kroppen i en blød lækker showergel som dufter helt fantastisk!

Palmolive Shower Gel

Palmolive Mediterranean Moments showergel med ekstrakt fra arganolie og mandelblomst og ekstrakt af abrikos og jordbær

De to varianter er henholdsvis med ekstrakt fra arganolie og mandelblomst, abrikos og jordbær. Den eksklusive arganolie kommer fra Marokko og fremstilles fra nødderne fra argantræer. Olien er kendt for sin fantastiske effekt på huden, bl.a. fordi den har et højt indhold af E-vitamin og andre vigtige antioxidanter. Men bare rolig duften af arganolien(den dufter nemlig ikke af blomstereng skal jeg hilse at sige) er der ikke, men der er til gengæld en blid og feminin duft af mandelblomst, som kombineret med effektive antioxidanter også beskytter huden.

Solmodne abrikoser fra Italien har et højt indhold af C-vitamin. Abrikos er også kendt for sin plejende effekt som efterlader huden silkeblød og gennemfugtet. Duften fra søde jordbær er indbegrebet af sol og sommer, men jordbær har også en gavnlig effekt for huden, bl.a. pga. af et højt indhold af antioxidanter. For begge showergels vedkommende så hænger duften ved på kroppen længe efter og er dejlig behagelig at vaske sig i og ikke mindst føles huden dejlig blød efter badet 🙂 Min favorit er klart den med abrikos og jordbær 🙂 Kan kun anbefale at forlænge feriefølelsen med de her to lækre showergels, også selvom du måske ikke har været udenlands 😉

Vejl. udsalgspris 500 ml: 39,95 kr. I handlen fra midten af september.

Produkter er modtaget til anmeldelse

2 comments

    1. Jeg har fået dem her tilsendt, men vil da mene de er at finde i alm. supermarkeder. Jeg mener at Superbest og Føtex forhandler dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.