Ciate Feather Manicure

Så er der endnu engang nyheder fra Ciate, denne gang er det Feather Manicure som vi kan kaste os ud i. Ciate Feathered Manicure giver mulighed for at pryde neglene med trendy, flagrende ægte fjer – fra etisk forsvarlige leverandører. Feathered Manicure findes i 3 varianter: Ruffle my Feathers, All a Flutter og What a Hoot. Prisen er 180 kr. vejl. og er en limited edition. Forhandles eksklusivt i Sephora fra midten af august.

CiateFeatheredManicure
Jeg har prøvet What a Hoot i sidste uge og har taget billeder af processen, det er første gang jeg prøver det, så derfor får i selvfølgelig også lige tips og tricks jeg opdagede undervejs med 🙂 Pakken indeholder 1 minilak i hvid, Snow Virgin, en speed topcoat, et brev med fjer i, en saks, to slibeblokke og en vejledning til hvordan man skal gøre det hele.

Ciate Feathered Manicure kit

Vejledningen læste jeg nu ikke nærmere i, men besluttede mig for at kigge nærmere på fjerene og finde dem som egnede sig til mine negle. Ciate Feathers

Efter at have fundet de rigtige fjer, så lagde jeg to lag hvid lak på neglene og lod det tørre. Ciate Feathered base

Så lagde jeg et tykt lag af den medfølgende topcoat på een negl ad gangen og lagde, så forsigtigt jeg nu kunne, fjerene på. Her er det en fordel at have udvalgt fjerene på forhånd, da man risikere at topcoaten ellers når at tørrer for meget til at fjeren sidder fast. Jeg lagde hver enkelt fjer på ved at lægge spidsen på først, nederst på neglen og så trykke den let ned når den lå over hele neglen. Ciate Feathers applied

Så skal man klippe fjerene til, gerne lidt mere end hvad jeg har gjort her, da der ellers bliver for meget at file af. Her skal lakken/fjer også være helt tør før man bruger den medfølgende fileblok, da resultatet ender med at se ud som på min pegefinger. Ciate Feathers before trim

Let snusket og noget af lakken er også røget af…. Så vær tålmodig og vent på det er helt tørt før der files til 🙂 Sluttede af med endnu et lag topcoat. Ciate What a Hoot

Konklusionen må være at det er en vikelig flot manicure, der dog, for mit vedkommende var knap så holdbar, mest fordi jeg var ude i et bleskift, hvor jeg ikke tror lakken var helt gennemhærdet desværre. Synes også at effekten er rigtig fedt 😀 Især på afstand, hvor man ikke kan se de små fejl som der er 🙂 Hvis i har prøvet det allerede, hvad synes i så om det og har i nogen tips/tricks? 🙂 Hvad med jer andre, er det noget i kunne finde på at prøve? 😀

Husk i øvrigt giveawayen, som slutter i aften 🙂

anmeldelse

7 comments

  1. Jeg synes godt nok, det er en heftig pris i forhold til antallet af manicurer, der er til… Tænker, man i virkeligheden kan opnå et lignende resultat med en fan brush og nogle dotting tools.

  2. Sjovt – jeg lavede også fjer-manicure i går! 🙂

    Du kan se mit resultat her: http://misschinchilly.blogspot.dk/2013/09/fjer-pa-neglene.html

    Jeg synes, at det er sjovt til en aften i byen, men til hverdag – nej tak! Jeg fandt dog ud af at en masse top-coat gjorde at mani’en kunne holde i meget længere tid. Og så fandt jeg ud af, at de fjer hvor ‘hårene’ sad tættest sammen var lettest at arbejde med – hvis det giver mening?!

    Jeg synes, at de ser fede ud, dem du har lavet – det er fedt med kontrastfarverne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.