Vindere video + Rimmel Giveaway :D

Så er der lidt vindere i slutningen af videoen og ikke mindst en ny giveaway 🙂 Enjoy!

31 comments

 1. åh hvor er de lækre de farver man kan vinde og en skam at de skal udgå <3 håber så meget at være blandt de heldige næste gang der skal udtrækkes vinder <3 sender med glæde en kæmpe deler rundt til alle og håber på mit held <3 god søndag <3
  Elsker neglelak så ville blive elle vild hvis jeg vinder

 2. Kan ikke linke fra iPaden, men forsøger mig alligevel 😉

  Min absolutte yndlingslak of all times er ret ny! Chanels Azuré <3 Det ar kærlighed ved første strøg 😉

 3. Det er godt nok svært bare at nævne en lak. Jeg er stor Essie fan og min yndlingslak denne sommer har været Peach Dalquiri, men efter at efteråret er kommet er jeg gået over til It’s genius. Ved nærmere eftertanke er det tættest jeg kommer på en all time favorite nok Beyond Cozy.

 4. Øv jeg var ikke iblandt de heldige, så jeg skal da være med i din rimmel give away…
  Jeg har simpelthen tænkt, tænkt og tænkt og kan ikke finde en yndlingslak.. der er sååå mange fede og jeg elsker dem alle sammen.. så derfor viser jeg dig et link til min blog med nogle af mine negle designs.. der iblandt er nogen af mine yndlingslakker. 😀 Håber det er ok..

  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/p/negle.html

  Knus Jeanette <3
  jeakh@youmail.dk

 5. Uha, det er svært at vælge sin absolutte yndlingslak. Jeg er stor fan af røde lakker, så mit udgangspunkt var at finde en yndling blandt dem. Det var ret umuligt. 😉
  Jeg var derefter tæt på at vælge China Glaze Atlantis, som også har en særlig plads i mit hjerte. Valget er dog faldet på Essie Lilacism, fordi det ikke alene var min første Essie-lak, men faktisk også var den lak, der satte skub i hele min passion for neglelakker; lakken, der (på en måde) startede min samling (selvom jeg havde nogle få neglelakker i forvejen). Desuden havde jeg Essie Lilacism på, da jeg mødte min kæreste første gang. 🙂

  http://www.scrangie.com/2010/01/essie-art-of-spring-collection-spring.html