FNUG Blitz

Der er nye farver fra det danske neglelakmærke FNUG, 4 styk og dem har jeg været så heldig at få tilsendt så jeg kan vise jer dem 🙂 3 af lakkerne i denne kollektion er tekstur og den 4. er aflange glitter stykker, altså string glitter som de også kaldes 🙂 I kan godt glæde jer til at se dem 😀

Den første er Blitz som er en flot sølvfarvet tekstur lak. Den dækker rigtig godt ved et enkelt lag og den var meget nem at lægge på. Den minder meget om China Glaze tekstur lakkerne, men vil faktisk sige at de her er nemmere at lægge på. Jeg har her 1 enkelt lag på alle neglene. Lakken kan købes på bla. FNUG’s egen webshop.

FNUG Blitz

FNUG Blitz

anmeldelse

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.