FNUG Prism

Som jeg skrev i forrige indlæg, så er der blandt de nye Fnug lakker en string glitter. Det er denne skønhed der går under navnet Prism 🙂 Der skal en del lag til, omtrent 3 stykker før den dækker neglen helt. Jeg har her 3 lag på alle neglene. Selve glitteret er sølv på den ene side og en nærmere ubestemmelig lyserød på den anden side. Som i måske kan se så blander de sig fint på neglen og jeg havde faktisk heller ikke nogen problemer med at få det jævnt fordelt på neglene. Der var lige en afstikker hist og her ude ved neglespidsen men det er jo hurtigt at rette ind 🙂 Denne kan selvfølgelig også fås på Fnug’s egen webshop. Jeg har ikke prøvet denne ovenpå andre farver endnu, men tror der skal eksperimenteres lidt, næste gang jeg skal lege med lakker 😀 Hvilke ville passe under den synes i? 🙂

FNUG Prism

FNUG Prism

anmeldelse

3 comments

  1. Iihhhhh, hvor er den fin!!
    Du frister godt nok med masser af lækre lakker for tiden. Jeg er så fristet både af Essie kollektionen og nu af Fnug. Du leder os i fordærv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.