FNUG This Season

Så har jeg desværre kun This Season tilbage af de nye Fnug lakker at vise jer… og må nok sige det er min absolut yndlings! Jeg er jo kæmpe fan af lilla, så en lilla’ish tekstur lak som også er metallic, må være nok noget nær min drømmelak. SÅ hvis jeg nogensinde skulle få lov til at lave sådan en.. så er vi nok ude i noget ala denne.. Måske med noget holo også 😀 Hva så piger? Er i fristet eller har i måske allerede fået fat i en eller flere? 🙂 Alle sammen kan som tidligere skrevet fås på Fnug’s webshop 😀

FNUG This Season

FNUG This Season

Synes da også lige i skal have chancen for at se alle lakkerne igen 🙂 Klik på billedet for at se det i stort

fnug texture fall2013

anmeldelse

1 comment

  1. Prism er jo to die for! Men jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes om teksturlakkerne. På den ene side er de SÅ smukke, på den anden side, synes jeg måske der for lidt tekstur i. Jeg bange for, at det kommer til at se ud som om, at den er boblet eller jeg ikke tørret ordentligt før man går i seng… Måske er det bare mig 🙂 Måske er det anderledes i virkeligheden? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.