e.l.f. neglelak giveaway

Godmorgen! 😀

Så har jeg en lille giveaway mere til jer 🙂 e.l.f. Cosmetics har været så søde at sponsorerer 3 sæt med hver 3 af disse smukke lakker 🙂 Misty Haze, Mint Cream & Glamour Girl. For at deltage så læg blot en kommentar hvor du skriver hvilket produkt fra elf der er dit yndlings. Har du ikke prøvet nogen produkter endnu, så tag et kig på deres webshop og skriv hvilket du i så fald godt kunne tænke dig at prøve 🙂

Hvis du har lyst til at følge bloggen på facebook eller bloglovin er du meget velkommen til det 🙂 Du kan også følge elf Cosmetics facebook, men det er intet krav for at deltage 🙂 Jeg trækker 3 vindere på søndag 😀 Håber i vil deltage, like og dele indlægget med jeres venner <3 <3

elfgiveaway

 

 

76 comments

 1. Mit ynglings produkt fra ELF er deres mineral lipstick 🙂 de er så dejlige cremet og super skønne at have på!

  – Pernille I <3

 2. Uh spændende! Jeg elsker min e.l.f Baked Blush i farven Pinktastic! Den giver sådan et fint skær!

  – Josephine J.

 3. godmorgen 🙂
  Jeg har 2 yndlingsprodukter fre ELF!

  Den ene er en neglelak (selvfølgelig) Red Velvet, som nok var en af de første lakker, der sådan rigtig fik mig i gang med lakkeriet 🙂

  Den anden er min Mineral Booster Corrective Yellow, som klarer at skjule rødmen som en superstar 😉

 4. Har endnu ikke prøvet nogle af deres produkter men de har jo simpelthen så mange fine skygger og lipsticks i fantastiske farver, så det ville nok være noget af det der blev mit førstevalg hvis jeg skulle købe noget derfra. Og så selvfølgelig neglelak! 😀

 5. Helt klart deres øjenbrynskit, det kan så meget anbefales 🙂
  De er så fede de farver her, så vil helt sikkert gerne deltage …

 6. Super giveaway:)
  Jeg har aldrig prøvet nogle produkter fra dette mærke, så det ville være en god chance;-)
  Krydser fingre…

 7. Har endnu ikke haft fornøjelsen af Elf, men deres Nail Polish Matte Finisher er lige det jeg har gået og sukket efter!

 8. Uhhh, jeg er rigtig glad for deres øjenskygger. De er så fine og sarte og billige – så kan man altid bruge! 🙂
  I det hele taget synes jeg det er et ret cool koncept, at det ikke skal være dyre og alligevel er gode produkter. Thumbs up! ;D

 9. JEG ELSKER ELF 😀 hehe.
  Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Essentials Shine Eraser.

 10. Sikke nogle skønne farver 🙂

  Mit yndlings produkt fra e.l.f er helt sikkert deres Flawless Finish Foundation 🙂

 11. Sikke nogle fantastiske farver!!! Jeg har aldrig brugt nogen af deres produkter, men har længe gerne ville prøve deres neglelakker – farverne er så smukke og priserne er meget overkommelige. Aner faktisk ikke hvorfor jeg ikke har prøvet dem endnu!

 12. Er så glad for min øjenskygge, flawless eyeshadow i farven beautiful browns, og min glossy gloss lipgloss i farven ballet slippers!Har i lang tid tænkt over at prøve deres lakker, så super fedt med en giveaway! 🙂

 13. Jeg er vilde med de farver deres lakker har. De er så enkle og fine og mange af dem er så superflotte med en mat toplak 🙂 det gør dem så elegante
  Fantastisk giveaway 🙂

 14. Sikke nogle smukke farver i det neglelak-sæt! Jeg har længe været på udkig efter en flot grå – helst fra Chanel, men da de åbenbart ikke har det jeg leder efter, er jeg mere end klar til at prøve noget andet.
  Jeg har aldrig brugt e.l.f. produkter, men jeg synes deres Flawless Eye Shadow i farven Tantalizing Taupe ser skøn ud, http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/eyeshadow/flawless-eyeshadow/invt/21620. Og så synes jeg, det er en sød og sjov idé, at de skriver i farverne hvad der skal bruges til hvad 🙂

 15. Hvor er de fine! Jeg har desværre ikke fået prøvet ELF endnu, men har da sendt lange blikke efter deres neglelakker. Derudover ser deres Glossy Gloss super fin ud!

 16. Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle af ELF’s produkter, så hvis jeg vandt de her neglelakker, ville det være mit første bekendtskab med ELF 🙂

 17. Har en liquid eyeliner fra ELF som jeg er ret begejstret for. Har endnu ikke prøvet deres neglelak, men har hørt meget godt om dem, så det ville ikke være helt dårligt at vinde de her 3 🙂

 18. Uuh – dem vil jeg gerne vinde.. Mit yndlingsprodukt er eye-brow kittet. Det har åbnet mine øjne – he he – før brugte jeg kun blyant – men dette gir noget helt andet 🙂
  Christina.

 19. Jeg har endnu ikke prøvet noget fra Elf, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at få prøvet deres Studio Cream Eyeliner i sort, da den har fået rigtig meget ros. Og hvorfor har jeg så endnu ikke prøvet den, den er jo ret billig? Det ved jeg virkelig ikke! 🙂

 20. Jeg har endnu ikke en elf i min samling af neglelakke. Men jeg synes klart at mine neglelakker fortjener at få selvskab af sådanne lækre lakker, så som Sea Escape, Glamour Girl, Skinny Jeans eller Purple Dream! Jeg er en sucker for blå lakker og glimmer! 🙂

  Patricia Belsø 🙂

 21. Jeg er vild med deres negle lak. De holder godt og fede farver. Derud over deres eye brow kit. Genialt.

 22. Jeg kender ikke elf, men synes, deres neglelaksæt ser super fine ud. Tror, de kunne give nogle seje gradienter, så sådan et sæt vil jeg da gerne vinde. :o)

 23. Jeg er vild med deres mineral makeup – Rougen er for lækker. Jeg har et par stykker af deres lakker og kvaliteten er god – Især ift. priserne,der jo er latterligt billige!

 24. Jeg er helt vilde med deres neglelakke, så det ville være perfekt at vinde 😀

  Jeg har selv gang i to give-aways, hvor man kan vinde en bog og et valgfri produkt hos lux-case.

  Elskershopping.blogspot.com

 25. Jeg har sådan en smart touch-up-øjen-make-up-fjerner-pen fra ELF, der er helt perfekt at have med i tasken til når aftenens eyeliner beslutter sig for at det er panda-tid 😉

 26. Jeg kan helt klart bedst lide deres neglelakker – så et par stykker mere til samlingen ville være lækkert!

 27. Jeg har ikke prøvet nogle af e.l.f produkter, men jeg kunne godt tænke mig deres ”Flirty Eyelash Palette” og ”Precision Liquid Eyeliner – Black”, da jeg har hørt godt om de produkter.

 28. mit ynglings produkt fra E.L.F er helt klart deres Translucent Matte powder. elsker den! og mange andre af deres produkter

 29. Jeg har endnu til gode at prøve ELFs produkter. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at prøve deres mineral foundation.

 30. Jeg har desværre i gen e.l.f produkter, men min veninde roser deres lakker helt vildt. Jeg tror jeg må eje en/flere af deres øjenskygger, super fine farver og mon ikke der sniger sig en lak med i købet;0) Følger dem allerede på Instagram og Blogovin.
  Diana Kristensen