L'Oréal Volume Million Lashes Mascara – Golden Black & Top Coat Glitter

Hvis i så min video i tirsdags så ved i nok allerede at jeg nævnte en dårlig øjenvippe dag. Da jeg tog de her billeder, der havde jeg en semi-dårlig øjenvippe dag. Så i er lidt skånet. Som i kan se på det første billede, så er mine vipper korte, lyse og ikke særlig samarbejdsvillige for det meste. Da jeg havde en lille makeupsession med Johanne for et par år siden, der sagde hun at hun kunne se at mine vipper var knækket og jeg må nok tilstå at jeg ikke passer særlig godt på dem heller. Jeg får ofte ikke fjernet mascara inden jeg går i seng, simpelthen fordi jeg har siddet og pillet det af i løbet af dagen. Ret irriterende vane.. Lidt på højde med at bide negle, i hvert fald i min verden – men det er i hvert fald mit umiddelbare gæt på hvorfor min sparsomme øjenvippepragt opfører sig som den gør… Så det er altså nok min egen skyld at de er som de er og jeg ikke selv hjælper dem på vej ved at behandle dem sådan… lad mig nok bare sige at jeg aldrig slår igennem som mascara blogger 😛 Men trods det skal i da se det alligevel. Jeg er ikke bange for at stå ved mine kedelige korte vipper! 😛

Nå men børsten, på den sorte, er fyldt med små guldpartikler, som jeg har nævnt i videoen og de er nok lidt nemmere at spotte på billedet her. Evt. klik på det for at se det i helt stor version. Børsten den er lidt for stor til mig og har også gjort at applikationen var lidt svær. Jeg foretrækker helt klart de små børster når det kommer til mascara, dog har jeg fået det til at fungere med False Lash Wing’s mascara, som en af de få. Der kan i nok også se jeg har en god øjenvippe dag 😉 Nå ja.. jeg plukker i øvrigt heller ikke øjenbryn.. hvorfor skulle man dog det når man dårligt nok kan se dem? 😛 Jeg ville aldrig være kommet med i De Unge Mødre 😀 Loreal Volume Million Lashes Golden Black og Top Coat Glitter

Helt nøgne øjne 🙂 IMG_2630

To lag på her og det næste.IMG_2645IMG_2650

Her har jeg lagt glitter top coaten på. To lag er der kommet på. Det er ikke helt nemt at spotte det. Så i får lidt fra nogen forskellige vinkler 🙂 Jeg tror det er en rigtig fed effekt hvis man har dem på til fest og lyset lige rammer rigtigt. Jeg lagde også mærke til at jeg kunne se mine vipper glimte når lyset rammer dem 😀 Virkelig en super fed lille detajle 😀 Hvad synes i umiddelbart om effekten? 🙂

IMG_2680IMG_2682IMG_2690IMG_2687

Prisen på begge mascara er 139,95 og kan allerede fås fra uge 46 på Matas Webshop 🙂

anmeldelse

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.