Fancy Friday – søde sager

Jeg plejer normalt ikke at læse forud på hvad vi skal næste fredag, men går først ind og kigger om søndagen, for det meste. Så da jeg så der stod søde sager, så tænkte jeg YES endelig kan jeg prøve det jeg har gået og tænkt på siden i sommers 😀 Der lavede jeg jo en mani fra Ciate med folie og siden der har jeg spekuleret over hvordan det ville se ud med marcipansbrød papir. Jeg havde oprindeligt tænkt jeg skulle bruge Anton Berg, så jeg også kunne få noget af logoet med ind over neglene. Men tænke det var fint bare med farven og den effekt der nu engang er i papiret 🙂 Så jeg har klippet små stykker ud af nedenstående og sat på neglene, har brugt det lim der fulgte med Colourfoil sættet og det har fungeret fint 😀 Måske en lidt alternativ fortolkning af emnet.. men det er jo heldigvis helt frit hvordan man ser på det 😀

Marcipanbroed

Soedesagermarcipan

SoedesagerMarcipan2

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Klik på den blå mand hvis i ikke kan se links 🙂

18 comments

    1. Jo.. haha det var lidt sødt, det var sådan en 5 paks.. jeg havde så brugt den ene og min kæreste havde så set billedet og troede jeg skulle bruge flere, så han havde spist 3 selv og pænt siddet og glattet hvert papir ud og lagt det pænt til mig 😀 hihi

    1. Tak 😀 Jamen det var jo faktisk nemmere da man ikke skulle sidde og fjerne det som foliet sad på med, som man skulle med Ciate kittet. Så det kan da klart anbefales at bruge det i stedet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.