Fancy Friday – Rødt er sprødt

Så har vi endnu engang rundet fredag og dagens tema byder på rød. Jeg har været så vild med Orly Goth, siden jeg havde det på min negle til Galaxy temaet, at jeg blev nødt til at ha den på igen plus jeg blev nødt til at få prøvet min Rouge Moiré fra Chanel.. Så blev det til små stjerner. Var egentlig ikke med Fancy Friday i tankerne jeg lavede det, men satte mig for at øve stjerner til fremtidige galaxy manier, så det blev altså resultatet og ret perfekt til i dag, synes jeg 😛

Der er dog lige en afstikker med en af stjernerne, som er en anden rød, Christmas Kiss fra Nailstation, på pegefingeren. Har dem i øvrigt stadig på, så det må være et hit åbenbart 😀

FancyFridayRed

FancyFridayRed1
FancyFridayRed2

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.