Julekalender 14. december: Vind YniQ & Appeal 4 produkter

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Så er der endnu en omgang lækre produkter fra YniQ og Appeal 4 🙂 Dagens vindere, ja for der er to, modtager hver 2x YniQ Vatrondeller, 1x cosmetics sticks1 Appeal 4 neglelak1 Appeal 4 neglelakfjerner og en 2-paks YniQ Quick repair vatpinde, de er desværre ikke på billedet, men de kan ses her. Når i deltager, så skriv gerne i kommentarfeltet hvilken lak i ønsker at vinde, altså enten Hollis Milkweed, den hvide eller Meadow Rue, den lilla 🙂 Hvis i ikke skriver hvilken i gerne vil have hvis i vinder, så vælger jeg en til vinderen 🙂 Sættene har hver en værdi på 205 kr.

Yniq22
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af YniQ

62 comments

  1. Skøn pakke. Produkterne fra Yniq er helt fantastiske 🙂
    Lakken vil jeg have i farven Meadow Rue

  2. Uhh hvor er det altså nogen lækre præmier 😀 Hvis jeg vandt ville jeg blive super glad for Meadow Rue – den er virkelig smuk 🙂

  3. Jeg vil gerne vinde meadow rue! Jeg har den faktisk og den er så skøn! Men vil gerne vinde den til min veninde som ønsker sig den 😀

  4. åh jeg ved næste ikke om jeg tør, har jo holdt mig fra de lækre vatrondeller osv, så jeg ikke bliver afhængig af dem. meeeeenm, nu prøver jeg alligevel :p jeg er til den lilla lak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.