Fancy Friday Match dine øjne

Hmmmm match dine øjne… Ja mine er egentlig sådan mørkeblå, men når jeg sidder og kigger på billeder af dem, her, så ser de mere grå end blå ud. Jeg havde ellers OPI Yodel me on my cell i tankerne da jeg læste hvad ugens udfordring var. Men synes ikke den matcher det som jeg ser.

Bum.. hvad gør man så? Jeg går da bare all in på blå holo! HA! Det er godt nok billeder i har set før, men alle lakkerne er (stadig) ikke pakket ud og den anden jeg har i tankerne er somewhere i en kasse :/ Og den her fortjener helt sikkert at blive set igen og igen og igen 😀

Foxy Paws – I’m Blue

Foxy Paws Im Blue
Foxy Paws Im blue

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.