NIVEA – kærlighed i en blikdåse

Apropos mit indlæg om Valentins Dag forleden, så kommer Nivea faktisk med deres velkendte blå blikdåse i en kærligheds særudgave i den anledning.

Særudgaven har fået små hvide hjerter på låget, som symboliserer kærlighed og dejlige minder. Når det kommer til minder omkring Nivea, så kunne jeg faktisk slet ikke udstå den duft som lige præcis den creme her havde da jeg var yngre. Jeg fik nærmest åndenød når en såkaldt “Nivea dame” gik forbi mig i bussen eller på gaden! Altså en der bruger cremen så man kunne lugte den på lang afstand! Men med årene så er cremen ligesom bare blevet fast inventar på badeværelset og både min mand og jeg selv bruger den.

Flakes of love

Nivea kærlighedsdåse fås kun i begrænset antal i butikkerne, så hvis den skal pynte på dit badeværelse skal du altså være hurtig. Prisen er 49,95 kr. for 250 ml.

Hvilke minder har i, når i ser den velkendte blå dåse fra Nivea?

Nivea kærlighed i en blikdåse

6 comments

 1. Det der, det er så meget skiferie med familie og venner i Norge.
  Som barn blev jeg nærmest dyppet, rullet og pudret med Niveas den blå, når vi var på skiferie, så den friske frostluft ikke skulle få mine runde englekinder til at revne.
  Selvklart var jeg ikke en skid fan af at være det barn på turen, med de blødeste, fineste kinder, som alle skulle nusse eller nive i, for sådan en fin rødhåret trold var da bare for sød. Needless to say, de glemte at tage højde for det rødhåret temperament. Bum.

  Så derfor gik der mange år, hvor jeg havde et borderline traumatisk forhold til den blå dåse. Måske også fordi jeg oftest som barn, havde lavet ihærdige, men ufrugtbare, flugt forsøg på hotelværelset, når cremen kom frem, eller havde forsøgt at fjerne det hvide lag af adder badder med mine vanter – som jeg 3 minutter senere stoppede i munden for at sutte på. Nivea smager ikke godt.

  Her i min mere voksne tilstand, er jeg begyndt at sætte pris på de minder synet og duften af det hvide adder badder kan fremkalde, og jeg er frivilligt begyndt at indkøbe det. Især når sommer bliver til efterår, og mine runde englekinder begynder at revne. Det viser sig at min mor havde ret – det er ikke sjovt at have tørre kinder. Men, som med så meget andet, skulle jeg blive voksen, før jeg indså sandheden i hendes ord.

  1. Mor har altid ret 😉

   Men jeg er helt med på dig der.. især nu jeg har en knægt selv som absolut ik vil smøres ind i noget som helst. Han får dog stadig baby hudcreme på… Det skal jo bruges op 😉

 2. Den minder mig 100% om min bedstemor! Jeg har den også altid selv stående til tørre hæle og albuer, men synet af den blå dåse symboliserer bedstemor for mig :p

  1. Jeg ved ikke om du så det, skrev svaret på facebook igår, fordi jeg ik lige kunne kommentere her 🙂 Men de burde komme i den her eller næste uge. Jeg har i hvert fald set dem et par steder på instagram 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.