Danish Beauty Award 2014 Favoritter

Danish Beauty Award 2014 nærmer sig og jeg har taget et kig på de nominerede og valgt mine favoritter ud 🙂 Der er i alt 25 kategorier så har måtte lige fravælge et par stykker for at indlægget ikke blev alt for langt 😉 Jeg har udvalgt en vinder og en runner up. Vinderen er til højre på billederne og markeret med fed  i teksten og runner up til venstre og markeret med understregning. Der hvor der ikke er valgt en runner up er det fordi jeg ikke umiddelbart har haft kendskab til de andre produkter.

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

ÅRETS FORBRUGERPRIS

Den her er helt vildt svær da jeg synes at flere af produkterne er rigtig gode og fortjener vinde. Men jeg har valgt Matas Ekspres Neglelakfjerner som vinderen, da jeg er elsker den nemme måde at fjerne neglelakken på og Maybelline Brow Drama som runner up, da det er et produkt jeg virkelig også er synes er godt. Jeg tror måske vinderen af kategorien kunne gå hen at blive Estée Lauders Advanced Night Repair, da jeg ved der er så mange der er vilde med den og tror at hudplejen sættes lidt højere end at fjerne neglelak og ordne bryn 🙂

Estée Lauder – Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II
Elizabeth Arden – Untold Eau de Parfum
Rexona – Max Protection Clean Scent
A-Derma – Exomega D.E.F.I Creme
Matas Striberne – Matas Ekspres Neglelakfjerner
Nilens Jord – Compact Foundation
Maybelline – Brow Drama
GB by GUN-BRITT – Dry Volume Booster Dark Coloured
Helena Rubinstein – Surrealist Everfresh Mascara
One Direction – Our Moment Eau de Parfum
Eucerin – Hyaluron-Filler Concentrate
Vichy – Idéalia Life Serum
The Body Shop – Honeymania Body Butter

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS HÅRPLEJEPRODUKT – DETAIL

Sunsilk Smoothe Shampooen har jeg selv benyttet med stor tilfredshed for et par måneder siden, så den har været et hit hos mig, Granatæble Hårkuren har jeg endnu til gode at prøve, men de andre granatæble produkter jeg har brugt i serien har været rigtig gode, så mon ikke også den er? Den reelle vinder kunne nok godt gå hen at blive Sensai.. Men nu må vi se 🙂

Matas Striberne – Matas Granatæble Hårkur
Sensai – Shidenkai Hair Loss Treatment for Women
Sunsilk – Smooth Shampoo
Syoss – Supreme Selection Restore Restorative Balsam
Vichy – Dercos Neogenic

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS KROPSPLEJEPRODUKT – POPULÆR

Jeg har selv benyttet La Roche-Posay Anthelios sololien sidste år og den er bare så lækker, så den er klart en vinder i min verden. Essie apricot cuticle oil er dog også et fantastisk produkt, så den er også klart en favorit.

A-Derma – Exomega D.E.F.I Creme
Essie – Essie Apricot Oil
La Roche-Posay – Anthelios XL SPF50+ Sololie
Nivea – Nivea Stress Protect Deodorant
The Body Shop – Honeymania Body Butter

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS KROPSPLEJEPRODUKT – LUKSUS, DETAIL & PROFESSIONEL

Herôme laver nogen fantastiske produkter, ikke mindst er de ret billige i forhold til de bliver brugt af de professionelle, så den håber jeg virkelig vinder! 🙂

African Botanics – Marula Firming Botanical Body Oil
Herôme – Perfect Anti Age Nail Polish
Kerstin Florian – Aromatherapy Ginger Bath & Body Oil
Matis – The Body Cream
Sisley – Super Soin Autobronzant Hydratant Corps (Selftanning Hydrating
Body Skin Care)

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS ANSIGTSPLEJEPRODUKT – POPULÆR

Med mit tidligere kendskab til Sard Kopenhagen, så kan jeg kun skrive under på at deres Lip Balm helt sikkert også er et hit. Men jeg ved fra min svigermor at Hyaluron-Filler Concentrate bare et hit og i den grad virker. Så den kunne nok godt gå hen og vinde.

Eucerin – Hyaluron-Filler Concentrate
L’Oréal Paris – Nutri Gold Extraordinary Oil
Matas Striberne – Matas Peel-off Maske
Raunsborg Nordic – Skin Tonic
SARD kopenhagen – Essentielle No9 Repair Lip Balm

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS MAKEUPPRODUKT – POPULÆR

La Roche-Posay Toleriane Teint Blush var jeg så heldig at få prøvet sidste år og den er virkelig god, så den kunne godt gå hen at vinde. Igen her er Maybelline Brow Drama også en favorit, da den virkelig er fantastisk.

La Roche-Posay – Toleriane Teint Blush
Maybelline – Brow Drama
Nilens Jord – Compact Foundation
Smashbox – Liquid Halo HD Foundation SPF 15
The Body Shop – Colour Crush Lipstick

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS DAMEDUFT

Jeg har faktisk ikke rigtig duftet til nogen af disse. Jeg er typen der er ret loyal overfor parfumer, så har jeg fundet en der er god, så går der i hvert fald 3-5 år før den bliver skiftet. MEN med det sagt, så har jeg jo også lige fået en anden molecule parfume i julegave og ved derfor hvordan de virker, så her er favoritten klart Zarkoperfume 🙂

Armani – Si
Elizabeth Arden – Untold Eau de Parfum
Estee Lauder – Modern Muse Eau de Parfum
Hermès – Jour d’Hermès
Zarkoperfume – Molecule

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS INNOVATION

Jeg vil næsten sige at CND og Olia ligger side om side her. Begge produkter er virkelig fantastiske og det er derfor svært for mig at vælge den ene fremfor den anden. Jeg har jo prøvet begge produkterne og skrevet om den her på bloggen, tjek evt. indlæg om CND Vinylux og Garnier Olia. Dog tror jeg det godt kunne være enten Biotherm eller Neo Stem der løber med prisen her.

Biotherm – Blue Therapy Serum-in-Oil
CND – Vinylux
Garnier – Olia Hårfarve
Ingredien – SHOT-A-LOT Color Bomb Treatment
Neo Stem – Neo Stem Serum

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS DESIGN

Jeg er absolut ikke fan af Nicki Minaj, men den her er nu engang favoritten iblandt de nominerede 😉

Hermès – Jour d’Hermès
IDUN Minerals – Foundation
Maria Nila – Palett
Nicki Minaj – Pink Friday Eau de Parfum
YSL – Manifesto

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS NYE BRAND

Jeg var så heldig at være til launch af Sasé Hudpleje og jeg synes det er sådan et fantastisk gennemtænkt produkt at jeg virkelig håber Saseline vinder, det har hun klart fortjent 😀

Caudalie
ILSE by ILSE JACOBSEN
Michael Kors
Nars
Sasé

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

 

ÅRETS NICHEPRIS

Her kan jeg jo ikke gøre andet end at sætte pengene på neglelakken! Det er jo et dansk neglelak-mærke, så de skal da klart vinde 😀

Blue Lagoon Iceland – Rich Nourishing Cream
By K – Neglelak
La Roche-Posay – Rosaliac AR Intense Serum
Sorry Mom – Tattoo Balm
Soylites – Massage Body Candle Relaxation

Danish Beauty Award 2014 Favoritter

Arrangementet finder sted den 29 april kl.18 i Cirkusbygningen i København og er du interesseret i at deltage kan du læse mere om hele eventen på danishbeautyaward.dk. Har i nogen af de samme favoritter som mig? 🙂 Jeg er i hvert fald glad for jeg ikke skal vælge imellem alle disse skønne produkter, det må virkelig være en svær opgave!

Husk i øvrigt min Essie Spring 2014 Collection giveaway hvis du ikke har deltaget endnu 🙂

 Danish Beauty Award 2014 Favoritter

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.