Leopard Negle Tutorial

Da jeg lavede mine leopard negle til igår, så lavede jeg også en tutorial, så i kan se hvordan jeg har lavet dem 🙂 De er heldigvis meget nemme at lave! Ligger du ikke inde med dotting tools som jeg har brugt, så kan der benyttes en tandstik, en gammel kuglepen, en hårnål osv. Du har en masse almindelige ting derhjemme der snildt kan bruges til formålet 🙂 Håber i kan bruge min lille guide her 😀

Jeg har brugt Essie Bright Tights, Essie Chinchilly, Essie Licorice og OPI Alpine Snow til at lave designet med. Men man kan bruge de fleste farver til at lave designet med, det er helt op til en selv. Det er dog pænest, synes jeg personligt, hvis man bruger en sort til at lave omridset af pletterne med.

Leopard Negle Tutorial

  • Når man bruger neon er det bedst at have en hvid base under så farven popper mere, dette kan dog skippes hvis du ikke bruger en neon farve.
  • Læg neon farven på. De plejer at skulle have et par lag.
  • Tag et dotting tool og lav nogen prikker tilfældigt på neglen.
  • Tag et mindre dottingtool og brug det til at tegne stregerne rundt om prikkerne og slut af med tilfældige streger rundt omkring. For at få leopard looket så skal du ikke slutte stregner af rundt om prikkerne.
  • DONE! Slut af med en topcoat hvis du er til den slags. Jeg tør ikke bruge en, når jeg har lavet nailart, det har det med at tvære designet ud… for det meste fordi jeg ikke kan vente med at lægge den på til det er gennemtørt, hvilket godt kan tage et par timer 🙁

Leopard Negle Tutorial

Leopard Negle Tutorial

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.