Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection

Phew en lang titel… Sally Hansen har i samarbejde med 3 af tidens mest populære designere Rodarte, Tracy Reese og Prabal Gurung, udviklet 6 farver til Complete Salon Manicure Designer summer 2014 collection. Jeg har fået tilsendt tre af dem, som i selvfølgelig får at se, men vi starter lige ud med at se dem alle samlet 🙂 Personligt har jeg kun hørt Rodarte omtalt før, så kan desværre ikke lige flotte mig med at nævne hvad hverken de eller de andre to har lavet 😉 Så hvis i er interesseret i det, så må i lige igang med google 😀

Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 CollectionDe 6 farver er, nævnt fra venstre mod højre:

840 A Wink of Pink

841 Lady Lavender

842 Mojito

843 Carnivale

844 Clay

845 Bathano Blue

A Wink of Pink

Farven kan vel bedst beskrives som en lys creme farve hvor der er et lille wink af pink i 🙂 Der er et let perlemors shimmer over også. Jeg måtte give den tre lag for at dækningen blev jævn og pæn. Rigtig fint alternativt til den hel hvide lak. Tror den her vil være så flot på nogen sommer brune hænder 🙂

Sally Hansen A wink of pink Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection Sally Hansen A wink of pink Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection

Lady Lavender

En lilla som var let at fotografere yay! Men det har det nu også mest med at være de mørkere af slagsen som er de værste. Så var egentlig ikke så overrasket igen som jeg måske lyder 😉 Farven er en smuk pastel lilla med, igen, et let perlemorsshimmer i. Virkelig flot lilla farve, som slet ikke kan vises ordentlig her. Så den opfordrer jeg helt klart til at se IRL når de kommer ud 🙂 2-3 lag skal der dog til for jævn flot dækning.

Sally Hansen Lady Lavender Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection Sally Hansen Lady Lavender Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection

Mojito

En rigtig fest farve… Hvis man er til den slags drinks 😀 Jeg personligt bryder mig ikke om mojitos, men farven her kan jeg nu godt lide. Den dækker rigtig fint ved et enkelt lag, men jeg vil anbefale to for jævnhedens skyld.

Sally Hansen Mojito Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection Sally Hansen Mojito Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection

Alle farverne er i Matas butikkerne og matas.dk fra uge 17. Vejl. pris er 89,95 kr. Er der nogen af farverne i skal se nærmere på? 😀

Sally Hansen Complete Salon Manicure Designer Summer 2014 Collection

8 comments

  1. Uh, jeg elsker mojitos, kan slet ikke forstå du ikke kan li dem! d: farven er dog ikke så meget mig, men synes den lyserøde er ret fin, og som du selv siger et fint alternativ til den helt hvide!

    1. Årh men jeg er ikke fan af mynte desværre 🙁 Så må faktisk indrømme jeg har aldrig smagt den.. pga det 😛

  2. er de ikke lidt .. kedelige? (sagt med en virkelig lille hvisken, i tilfælde det kun er mig der synes det .. og håber der ikke dømmes) 🙂

    1. Det må jo siges er en smagssag, personligt er jeg jo ret glad for lilla og synes den er ret pæn, hvor nogen af de andre måske ikke rigtig siger mig så meget igen i forhold til den. Men de der designere er jo også altid på forkant med farverne, så man ved jo ikke rigtig om de har designet ud fra det. Men du har lov til at synes de er kedelige, det må man godt ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.