Ciate Flower Manicure – Bada Boom

De altid innovative Ciate er nu kommet med deres bud på forårs trenden, nemlig en Flower Manicure. Af, ja you guessed it, blomster 🙂 Ægte tørrede blomster endda. Det var jeg rimelig overrasket over. Havde faktisk troet det var noget syntestisk de havde puttet i. Men niks 😀
Ciate Flower Manicure
Med sættet følger der en mini paint pot, denne indeholder farven Ferris Wheel, en Speed Coat Pro, fast dry top coat. 1 pincent, 1 fil og to små bøtter med tørrede blomster i, samt en lille instruktionsbog. Det vil sige, som altid, alt der skal bruges til at lave den komplette manicure med 🙂
Ciate Flower ManicureDe to bøtter der følger med, som indeholder de tørrede blomster, har en blå/grøn blomst, en rødlig blomst og så en lilla/blå blomst. Er desværre ikke så meget inde i hvad det lige er for nogen blomster, men det kan være nogen af jer ved det? 😀
Ciate Flowers
Jeg har forsøgt at placere blomsterne sådan lidt tilfældigt. Nedenstående billede er inden der kom topcoat på. Synes desværre at de ser lidt pænere ud uden, men hvis man ikke bruger topcoat, så vil de naturligvis ikke holde særlig længe, da de så kun sidder fast med undersiden. Jeg brugte ikke den medfølgende fil, men klippede til med en neglesaks i stedet. Jeg bruger stort set aldrig en fil, så det kan være det også virker bedre for jer at bruge sådan en fremfor filen 🙂

Det kan i øvrigt godt være lidt tricky at få topcoaten til at få ordentlig fat i alle kanter og leder af blomsterne, men eftersom man gør det på en negl af gangen, så er det til at have med at gøre. Jeg vil anbefale i laver en negl helt færdig inden i går videre til den næste. Altså så den er helt tør og alle blade hænger fast med undersiden.
Ciate Flower Manicure
Og efter påføring af topcoaten, så er der kommet lidt shine på blomsterne og så er de naturligvis lidt mørkere at se på, da de er våde i det nu. Man skal i øvrigt være rimelig forsigtig når topcoaten lægges, da man godt kan komme til at rive blade af blomsten hvis man kommer ned og rører med penslen. Det skete i hvert fald med det første forsøg jeg lavede 😉 Sorry for elendig lyssætning på dette.. det ku jeg ikke se da jeg sad og tog billederne 🙁
Ciate Flower ManicureHoldbarheden kan jeg desværre ikke udtale mig om, da jeg skulle prøve andre lakker efter denne, så de blev desværre ikke på særlig længe, men jeg tror hvis man har været generøs med topcoaten, så kan de godt være ret holdbare 🙂

Der er to sæt, dette jeg har vist her Bada Boom og så Strike A Posy med farven Candy Floss og gule og blå blomster i. Vejl pris er 195 kr. for et sæt. De er i handlen lige nu og forhandles hos bla. Nelly, Magasin, Bahne, StyleBox.dk og Salling

Inden jeg slutter af her så får i lige en quick guide til at lægge en flower manicure, men husk lige de ting jeg skrev:

Påfør basecoat/ridgefiller eller hvad du nu bruger under lakker.

Læg 2 lag farvet lak og lad det tørre.

Læg 1 lag Speed Coat på en negl og påfør blomster. Brug pincetten til at lægge blomsterne præcist på neglene.

Poler forsigtigt eventuelle overskydende blomster væk fra neglekanten med den tilhørende fil eller klip til med neglesaks.

Læg herefter endnu 1 lag Speed Coat og lad det tørre. (Det vil i øvrigt være omvendt i instrukstionsbogen, men jeg anbefaler man filer/fjerne overskydende blomster inden man lægger topcoaten)

Voila, blomster på neglene 🙂

Produktet er modtaget til test – Indlægget indeholder affiliatelinks

Ciate Flower Manicure

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.