Depend Gellack Neon Limited edition

Måske var der nogen af jer der så jeg sad og fiflede med lidt gellack igår og det er fordi at Depend har lavet en lille kollektion i neon, som er limited edition. Så de skal jo prøves hurtigst muligt! Det har i hvert fald kriblet i fingrene siden de landede i postkassen 😉

Dont mind tommelfingeren, jeg forsøgte noget gradient, men det bliver godt nok meget tykt. Så det tror jeg ikke fungerer, ikke for mig i hvert fald 🙁 I det hele taget er min højre hånd slet ikke lige så pæn som den venstre, men det ser vi lige bort fra ik? Kig på farverne i stedet 😉 Jeg har pt. 5 forskellige farver på neglene som i kan se. Coral, Yellow og Turquiose neon på højre og Pink, Turquiose og lidt blandet på tommelfingeren med Pink, Coral og Orange.
DependGellackNeonLimitededition
Der er i øvrigt kommet en ny remover til at fjerne gellack med. Den glæder jeg mig meget til at prøve. Jeg har faktisk ikke været så glad igen for at bruge gellack fordi jeg synes det har været lidt svært at få af og ikke mindst fordi mine negle vokser så hurtigt at det kommer til at se meget udgroet ud, efter få dage, og så er det jo nærmest lige meget med en holdbar manicure hvis det ikke ser pænt ud. Så har meget høje forhåbninger til den nye remover og hvis den gør det meget lettere at få det af, så vil i helt sikkert se flere af dem her på bloggen! 🙂
Depend Gellack Neon Limited edition
Der kommer 6 farver, hvor jeg ville kalde de 3 af dem sådan rigtig neon og de 3 andre jelly. Coral, Pink og Turquoise Neon er de tre som virkelig er pang farver og som i min bog går som neon farver. Orange, Yellow og Fuchsia er ret så gennemsigtige i det og mangler lidt den der pang. Men synes egentlig det er ret fint, hvis man nu ikke tør hoppe ud i full on neon farver 🙂

I øvrigt vil jeg lige knytte en note til de af farverne der er jelly agtige. Da jeg åbnede mine flasker med dem så var de sådan lidt mudrede, skilt agtigt i det, men hvis i oplever det så skal i blot rulle dem lidt frem og tilbage i hånden og så ser de almindelige ud igen. Det er første gang jeg har oplevet det med gellack, så det kan jo være at det er fordi de er let jelly agtige, at de sådan er let skilt.
Depend Gellack Neon Limited edition
De kan købes i de større Matas butikker fra uge 22-23 og prisen er 89 kr. pr stk… Er i fristet? 🙂

Husk iøvrigt at følge med på Depend Cosmetic danske facebook side, de har jævnligt konkurrencer og andre spændende ting. Lige nu har de faktisk en igang om en goodiebag på instagram, der kan de findes på @depend_cosmetic 🙂

Instagram-tävling-maj-2014anmeldelse2

 Depend Gellack Neon Limited edition

4 comments

  1. Wow! Det er virkelig nogle flotte farver. Jeg har heller ikke været så meget for gellack, fordi jeg synes det var SÅ besværligt at tage af. Håber den nye er bedre, for så skal jeg helt sikkert have fat i de nye farver.

    Sisselykke.dk

  2. Hej – hvor har du købt dem i neon? Kan kun finde dem i Sverige og der koster det 94 svenske kroner at få dem sendt til DK…. De er HELT vidt flotte!
    Mvh Sanne

    1. Hej Sanne 🙂 De er tilsendt fra Depend, men som jeg har skrevet nederst så kommer de i de størrer matas butikker i uge 22-23 til 89 kr. stk. Så hvis du vil ha dem uden at betale så høj fragt, så må vidst lige vente et par uger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.