Medina by GOSH video anmeldelse

medina by gosh
Jeg har helt glemt at få postet min video om Medina by GOSH produkterne herinde, så nu får i den lige 🙂 Husk at subscribe på min kanal, det kan i gøre lige ude i højre side hvis i er logget ind på jeres YouTube konto. Så kan i se nye videoer når de kommer ud og alligevel er på Youtube 🙂

Jeg håber i øvrigt meget snart at der kommer lidt mere gang i den (læs. mere tid) på YouTube fronten. Er bla. ved at samle lidt ind til en empties video. Synes i det ville det være spændende at se hvad jeg har opbrugt af produkter?

Produkterne kan købes hos bla. på matas.dk inkl. den nye duft Jalousi, den har jeg desværre ikke lige duftet til endnu, så den kan jeg ikke lige sige noget om. Produkterne er tilsendt til test.

Medina by GOSH

4 comments

  1. Hehe ja vi vil rigtig gerne se dit skrald 😀 Temmelig fjollet, men ganske seriøst!!

  2. Ej, jeg er skuffet over, at produkterne har sådan nogle kedelige navne! De skulle da have heddet noget fra hendes sange…

    1. Det gør de også! Jeg spurgte GOSH damerne i onsdags og de sagde at de hedder noget fra hendes sange.. Om det så kun er de nye .. det er jeg faktisk ikke klar over 😛 Men de gør i hvert fald 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.