Nailstation – Neon lakker

Nailstation neonNailstation Neon farverne har jeg vist jer et par gange allerede på Instagram og nu synes jeg at i skal have lov til at se dem i fuldt flor 🙂 Jeg er virkelig vild med de her farver og det tror jeg også godt i har kunne mærke 😉 Jeg har ligesom med Essie’s neon kollektion lagt en hvid base på ringfingeren for at se om der er nogen forskel i forhold til “pophed”… Disse har dog ikke så meget brug for det igen synes jeg, kun en enkelt af dem 😉

Emirati Lady

Super vild pow pink, den er simpelthen SÅ flot, jeg er virkelig vild med den 🙂 Den skal have to lag for at dække hvilket jeg synes er helt fint.
Nailstation Emirati Lady Nailstation - Neon Nailstation Emirati Lady Nailstation - Neon

I Love Paris

En mega flot, koral’sh pink neon. Den popper ikke lige så meget som Emirati Lady, men man kan godt stadig se det ikke er en normal farve. 2 lag og der er fuld dækning.Nail station I love Paris Nailstation - Neon Nailstation I love Paris Nailstation - Neon

Front Row

En let jelly agtig orange som nok er mere neon i flasken end når den kommer på neglene. Igen er orange ikke min yndlings farve og det er kun fordi den er let neon at jeg rent faktisk kan li den 😉 2 til 3 lag skal der bruges til at få fuld dækning. Med den her kan man også virkelig se hvor vigtigt det er med den hvide base, der er virkelig stor forskel 🙂
Nailstation Front Row Nailstation - Neon Nailstation Front Row Nailstation - Neon

Get The Jet

En rigtig flot himmel blå farve 😀 Den mangler desværre lidt pow, men tror ikke det helt er muligt at lave den vild vild neon når det er en blå farve. 2 lag for fuld dækning.Nailstation Get the jet Nailstation - Neon Nailstation Get the jet Nailstation - Neon

Street Style

Den her er til gengæld ret neon, den er super flot og her synes jeg også man får en flot pow effekt frem. Den dækker ligeledes også ret fint ved de 2 lag.
Nailstaton Street style Nailstation - Neon Nailstaton Street style Nailstation - NeonNailstation findes i udvalgte modebutikker og kan med lidt held findes i et par danske webshops, jeg har f.eks fundet I Love Paris på StigP.net og et stort udvalg, dog ikke nogen af disse på iloveshampoo.dk. Jeg så rigtig gerne at Nailstation kom ud i de store kæder, fordi det er virkelig et mærke der er ved at nå op i min top 3, det er virkelig god kvalitet og fede farver. Vejl. udsalgspris ligger på 115 kr.anmeldelse2

Nailstation – Neon

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.