Fancy Friday – Geometrisk

Nå men jeg havde udtænkt alt muligt snedigt til dagens tema i Fancy Friday – Geometrisk. Det er et ok bredt emne, i forhold til mønstre og den slags. Men da jeg ikke kunne finde min striping tape, så måtte jeg jo skrotte den plan og finde en konad plade i stedet, nemlig m64 som i ser nedenunder på billedet.

Gaaaal det tog lang tid at lave, fordi at motivet er så skrøbeligt er det svært at få det til at stampe ordentlig på, så det er også derfor der er nogen knap så lige linjer. Men overall er jeg ret tilfreds og den vision jeg havde da jeg fandt det mønster jeg skulle bruge, er kommet frem 🙂 Dog kunne jeg godt ønske at farverne var lidt mere tydelige, da det er neon farver jeg har brugt og de kræver et par lag for at poppe, også selvom de er ovenpå en hvid base.

Farverne jeg har brugt er OPI Alpine Snow som base. Pegefinger Essie Too Taboo, Nailstation Emirati Lady på langefinger, Nailstation Get the jet på ringfingeren og Nailstation Street Style på lillefingeren. Jeg forsøgte mig også med et par andre fra Essies neon kollektion, men de var meget svage at se når de kom på,
Konad m64 geometricFancy Friday Geometrisk - geometric nailsFancy friday Geometrisk - geometric nails
For sjovs skyld kan i lige se mine negle inden jeg klippede dem… Jeg foretrækker dem i den grad korte 😉 Hvad synes i? Et lille tip her i øvrigt, hvis i klipper jeres negle, som jeg gør, så gør det når i har lak på, så er der mindre chance for at negle flækker, da lakken holder lidt på det hele 😉
Fancy Friday Geometrisk Fancy Friday Geometrisk
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Tryk på den lille blå fyr…

Fancy Friday – Geometrisk

8 comments

 1. Hvor er de bare FINE! Åh, men jeg er også en sucker for hvid og neon sammen 😉
  Synes begge længder er pæne til dig, men nu har jeg lært dig at kende som en ‘kort pige’, så det virker mest rigtigt til dig 😉
  Og det der med at klippe negle med lak… Virker lige omvendt for mig. Fordi lakken gør dem mindre fleksible, knækker de lettere… ;(

  1. Tusind tak 😀 Ja jeg synes også det er mest rigtigt med de korte 😉 Ej hvor sjovt, tror vi to har meget forskellige negle efterhånden 😛

 2. Hejsa..

  De er virkelig blevet fine..

  Har du nogen gode råd til hvor det er bedt at købe de der konad plader?
  Jeg har kun nogen af de billige og de er ikke super gode..
  Vil gerne ha fat i nogen af de gode fra konad.. 😀

  Knus <3

  1. Ja samme her, jeg er også blevet ganske tilfreds! Det har også været tiltrængt ovenpå sidste uges is-fiasko 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.