Neglelak plakater

Jeg er ved at have styr på mit neglelak værelse, eller jeg har endelig fået skrivebord og lidt hylder op til lidt lakker. Mangler stadig en rumdeler og lidt til væggene, her tænker jeg neglelak plakater. Der har jeg kig på en del plakater eller billeder om i vil. Helst ovre i skønhedsgenren og har googlet lidt rundt og fundet diverse.

Men nu er det så i kommer ind i billedet. Jeg mangler simpelthen lidt inspiration. Så hvis i er stødt på nogen fede billeder som bare passer vildt godt ind i et lak værelse, så smid endelig links eller hvis i har en super fed DIY ide til at lave noget man kan smide op, så del det gerne 🙂

lakværelse Neglelak plakater

Neglelak plakaterFundet her og her

Neglelak plakater

6 comments

    1. Tak jeg har siddet og kigget lidt der og synes ikke rigtig der var nogen, men måske der pludselig dukker en op 😀 Tak <3

  1. Måske kan du få nogle af de reklamer, fra selskaberne du arbejder sammen med.. Altså store plakater beregnet til butikker osv..

    1. Har faktisk overvejet det.. ;D Må jo spørge pænt næste gang jeg snakker med nogen af dem der kunne have det ;D

    1. Oh yes dem har jeg også købt fra før.. både med godt og dårlige erfaringer, men jeg har vidst fundet en plakat nu som jeg venter på kommer hjem ;D Men tak for links <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.