Maybelline Bleached Neons

For nyligt viste jeg lidt nyheder i form af Maybelline Bleached Neons på Instagram, så det vidst helt sikkert på tide i får dem at se herinde også 🙂

Kollektionen består af 4 farver, her i Danmark, der findes også 3 mere hvis man kommer forbi dem i udlandet. Egentlig lidt synd de ikke alle kommer til DK, men de her vidst umiddelbart de mest neon af dem, så det jo fint nok! Ville nu gerne have haft den lilla også… men den må jeg lede efter på ebay så 😛

Farverne er som det næsten kan gennemskues ud fra navnet, bleget neon. Men jeg vil næsten hellere kalde dem pastel neon farver, fordi det ser det virkelig ud som. Så det er lidt fedt det både er forår og sommerfarver i en. Eftersom de også er så pastel agtige, så er de altså heller ikke særlig dækkende. Alle farverne her måtte have 3 lag for at være fuldt dækkende.

Med det sagt så er de altså SUPER flotte. Virkelig passende til solbrune hænder… og det er ikke fordi jeg har fået den vilde tan, men jeg har haft brugt en selftan hvor jeg havde Sun Flare på neglene og de panger altså bare så godt med solbrun hud, uden at have en hvide base på, vel og mærke 😀

Er i stødt på dem i Matas, føtex eller lign. steder? Jeg mener i hvert fald at de er ude i butikkerne nu.. har desværre misplaced mit infosheet som var med da jeg fik dem tilsendt.. ups 😛 Der var også to bronzers med i pakken, som jeg har swatchet hurtigt på instagram, dem kan i se her og her.
Maybelline Bleached Neons

Maybelline Sun Flare

Maybelline SunFlare Maybelline Bleached Neons

Maybelline Coral Heat

Maybelline Coral Heat Maybelline Bleached Neons

Maybelline Tropink

Maybelline Tropink Maybelline Bleached Neons

Maybelline Chic Chartreuse

Maybelline Chic Chartreuse Maybelline Bleached Neonsanmeldelse2

Maybelline Bleached Neons

10 comments

  1. Bliver helt ærgerlig, nu hvor jeg hører, at der er en lilla i serien, som ikke kommer til DK. Det kan de sgu ikke være bekendt 😉 Jeg købte i øvrigt Coral Heat i Kvickly i går, hvor der næsten var udsolgt. Derimod har min lokale Matas ikke fået dem endnu.

    1. Ja det kan være de har dem alle… eller det har de jo nok højst sandsynligt 😀 Rigtig god tur i øvrigt… er kun en smule misundelig 😉

  2. Det er nogle super skønne farver, jeg har stadig den pink på mine negle. Jeg var ikke klar over der var flere farver, men nu skal jeg da lige se om nogle af de andre er til at få fat på i Spanien 😉

  3. Prøver at lægge min adresse her Håber det er det rigtige sted?! Jeg vandt juhuu og mange Tak! 🙂 Susanne Petersen alias tullebum 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.