Fancy Friday – Neon

Så er det blevet fredag igen, og jeg har 4 arbejdsdage tilbage før jeg endelig kan kalde det sommerferie, yay! 🙂 Denne fredag byder på neon og jeg har valgt at bruge fanbrush metoden, det er den brede nailart pensel, til dagens mani. Hvis det er nogen vil se hvordan man gør, kan jeg godt lave en lille tutorial?

På ringfingeren var det nok omkring 7-8 forskellige farver, hvor jeg på de andre har holdt mig til 2, udover den hvide base selvfølgelig 🙂 Synes effekten blev ret fed, det er dog lidt svært at fange neon på billeder, men i kan vel godt fornemme det ik? Jeg er rimelig tilfreds med resultatet, så var næsten ked af det skulle fjernes så hurtigt igen, da jeg skulle igang med søndagens mani til Polishers Inc… 😐

Fanbrush neon nailartNeon Fan brush
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Tryk på den lille blå fyr…

Fancy Friday – Neon

6 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.