Polishers Inc – Neon'tastic'

Så er det endnu engang blevet tid til Polishers Inc, denne gang med neon som emne 😀 Jeg stemte faktisk ikke på det her emne, fordi jeg vidste der var neon i Fælles Fredag også, så det var lidt en skam at det lige skulle ramle ind i hinanden.. Ikke mindst fordi det er et relativt svært emne, rimelig bredt og så meget man kan lave. Så at skulle finde på to så tæt på hinanden var ikke nemt. Havde endda manden med på bud til hvad jeg skulle finde på.

Men så faldt jeg endelig over en mani, som jeg synes var virkelig fed og det er denne her som Stormandstars har lavet. Det er ikke helt spot on men det er jo heller ikke meningen 🙂 Har endda også lavet noget lign. på min højre hånd.. ganske uhørt og aldrig gjort før, næsten 😉

Farverne jeg har brugt er alle fra China Glaze: blå Towel Boy, gul Yellow Polka Dot Bikini, grøn Kiwi Cool-ada, pink Heat Index og orange Shell-o 🙂

Er ganske tilfreds med resulatet 🙂 Hvad siger i?

Polishers Inc - Neon Polishers Inc - Neon
Bonus billede med min højre hånds mani / right hand mani 🙂
Neondots
So I just did neon nails two days ago, so was hard coming up for yet another design. I found my inspiration right here and I am really happy about the outcome of this 🙂 I am a dot- and neon-lover, so this is really the perfect design for me 😉 Don’t forget to go check out what the other girls came up with 🙂Polishers inc

Polishers Inc – Neon

14 comments

    1. Flot at have glemt det i teksten… Nå men de tagget nederst i indlægget ;D Men jeg opdaterer lige med det i teksten, tak 😉

  1. Wow! Those dots really pop!! 🙂 Black & neon are just the perfect match – impossible to take your eyes off of it 🙂
    I prefer the dotticure with all the colours mixed! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.