Polishers Inc – Inspired by nature // Northern Lights Manicure

Se det var faktisk det her jeg var kommet til at blande sammen med fælles fredag.. Flot 😉 Men jeg fandt heldigvis på et tema og det er Nordlys. Det er jo så smukt et natur fænomen så det bør man vel forsøge at lave på et eller andet tidspunkt på neglene også. Resultatet er jeg egentlig ganske tilfreds med i forhold til det er første forsøg.

Jeg har brugt Chanel Cosmic som basen, den er kulsort med bitte små shimmer flecks, oven på den Foxy Paws Cosmic Girl, fordi jeg ville tilføje himlen lidt tydeligere stjerner og så har jeg brugt OPI Alpine Snow som basen til selve nordlyset. Farverne på nordlyset har jeg fundet i forskellige jelly farver. Bla. den lilla Deborah Lippmann Call Me Irresponsible. Oven på hele molevitten har jeg så lagt et lag med Northern Lights Hologram Top Coat Silver. Egentlig meget passende hvis du spørg mig 😉

Northern Lights Manicure Northern Lights Manicure Northern Lights ManicureThis time the challenge is “Inspired by nature”. I think one of the most pretty things there is to see in nature is northern lights, so here was my chance to try that 😀 I used a bunch of polishes for this one, so I wont name drop here again, I am sure you can see it in the danish text above 😉 I am quite satisfied with the result, even more since its my first time trying this. I am sure that I am gonna try this again in the future, because it was really easy to make 😀

Dont forget to click on the links below to see what the other lovely ladies came up with this time 🙂Polishers inc

Polishers Inc – Inspired by nature // Northern Lights Manicure

6 comments

  1. Whoa smukt kære! Nordlys er et paralyserende flot fænomen, og hvor fedt det kunne være at opleve “i virkeligheden”! Nå ja ja, jeg skal da vidst også have fat i sådan en top coat! 😉
    <3

    1. Tusind tak 😀 Ja jeg har altid været en smule fascineret af det, altså det kan man da ikke være andet vel? Ja det skal du da 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.